Life

Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea, schimb de replici acide în direct la Pro TV: „Nu pricep lipsa de bun simț”

Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea, schimb de replici acide în direct. Ce și-au reproșat unul altuia cei doi luptători și care a fost mărul discordiei?
29.03.2022 | 22:04
Catalin Zmarandescu si Cristi Mitrea schimb de replici acide in direct la Pro TV Nu pricep lipsa de bun simt
Cristi Mitrea și Cătălin Zmărăndescu, replici acide la Pro TV. Foto: Colaj Fanatik/ Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

După eliminarea de la Survivor România, asemeni colegilor săi, Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre perioada petrecută în jungla dominicană. În timpul discuției, între luptător și Cristi Mitrea s-a iscat o discuție în contradictoriu.

Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea și-au spus unul altuia replici dure în direct la Pro TV

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România săptămâna trecută. Pe parcursul competiției, luptătorul a avut mai multe accese de furie pentru care a fost taxat atât de public, cât și colegii săi de echipă.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca din jungla dominicană, el a avut o discuție în contradictoriu și cu Marian Drăgulescu. În emisiunea lui Cătălin Măruță, fostul Faimos a afirmat că nu se aștepta la reacția gimnastului, care l-a acuzat că l-a jignit.

„I-am promis lui CRBL când a plecat, i-am zis că o să tragem pentru imunitate. Când te bați pe imunitate și vezi că intră pe traseu și nu se focusează să aducă puncte…

ADVERTISEMENT

Probabil la un moment dat am zis să nu mai arunce ca niște fetițe. Nici nu am zis-o la modul rău sau să supăr pe cineva.

Singurul care a sărit în sus a fost Marian. În momentul a zis că îl jignesc m-a luat capul, i-am zis: ‘Bă, cum te jignesc? nu te-am înjurat nici de mamă, nici de tată’. A încercat să creeze o tensiune.”, a spus Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Cristian Mitrea a sărit în apărarea lui Marian Drăgulescu

Cristian Mitrea, care de-a lungul timpului a mai criticat gesturile pe care Cătălin Zmărăndescu le-a făcut la Survivor România, a sărit imediat în apărarea lui Marian Drăgulescu.

„Nu se aștepta nimeni să ajungi să înjuri ca să fie considerată o jignire, consideri tonul ca pe o jignire, nu trebuie să ajungi la înjurături.”, i-a răspuns Cristian Mitrea. 

ADVERTISEMENT

Sportivul s-a simțit ofensat de replica primită. Zmărăndescu i-a spus fostului iubit al Andreei Mantea că dacă își dorește poate să se alăture oricând unei echipe de „fetițe”.

„Poți să te duci și tu în echipa de fetițe dacă te deranjează lucrul ăsta.”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Cu toate acestea, Cristian Mitrea nu s-a pierdut cu firea și nici nu a tăcut în fața fostului concurent Survivor România.

„Eu nu pricep lipsa de bun simț, dacă mă iei așa.”, a adăugat fostul iubit al Andreei Mantea.

ADVERTISEMENT