Life

Cine l-a convins pe Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor România 2022: ”Știe ce vrea și ce poate”

Cătălin Zmărăndescu este pregătit să dea totul la ”Survivor România 2022”. Însă această motivație a ”Faimosului” a venit la îndemnul celei mai importante persoane din viața sa. Ea l-a convins să plece în Dominicană. 
06.01.2022 | 15:09
Cine la convins pe Catalin Zmarandescu sa participe la Survivor Romania 2022 Stie ce vrea si ce poate
Cătălin Zmărăndescu, convins de soție să participe la Survivor România 2022. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În mai puțin de două săptămâni, Cătălin Zmărăndescu va părăsi România penru a avea parte de o altă mare aventură a vieții.

Sportivul pleacă în Dominicană, făcând parte, alături de alți concurenți ai emisiunii ”Survivor România 2022”, din echipa ”Faimoșilor”.

ADVERTISEMENT

Fosta gardă de corp a lui Gigi Becali spune că pentru acest show se antrezează de două ori pe zi: ”Fac zilnic câte două antrenamente, unul dimineața și unul seara”. 

Cătălin Zmărăndescu, convins de soție să participe la ”Survivor România 2022”

După ce a participat și la emisiunea ”Ferma” de la Pro TV, acum fostul luptător de arte marțiale mixte este pregătit să se întoarcă din Republica Dominicană cu marele premiu. Mai ales că îndemnul de a participa la noul sezon ”Survivor România” a venit chiar din partea soției sale, în ciuda faptului că el nu era foarte încântat de această idee.

ADVERTISEMENT

”Luiza mi-a demonstrat și cât am fost plecat în ”Ferma” că se descurcă fără mine. E o femeie puternică, știe ce vrea și ce poate. Așa că sunt absolut convins că totul va merge înainte foarte bine.

Eu am fost cel care nu era convins că vrea să plece la Survivor, dar soția a insistat că am nevoie de o vacanță… Așa că plec la Survivor. Plec cu gândul să câștig, cred că toți avem mintea acolo”, a spus Cătălin Zmărăndescu, conform Click.

ADVERTISEMENT

Luiza va rămâne stâlpul familiei

Cea care l-a încurajat pe Zmărăndescu să își înfrunte toate limitele în emisiunea-concurs de la Pro TV este și cea care va rămâne stâlpul familiei cât ea va fi plecat.

Luiza se va ocupa de casă, de cei doi copii pe care îi are cu celebrul luptător, dar și de Academia pe care o dețin la Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Luptătorul pleacă de acasă cu emoții mari

”În ceea ce privește Academia, se va ocupa Luiza, alături de instructorii pe care îi avem în echipă”, a mai adăugat fosta gardă de corp a lui Gigi Becali.

Deși știe că lasă toate lucrurile pe mâini bune, viitorul ”Faimos” recunoaște că acum, cu puțin timp înainte de a se aventura spre necunoscut, îl încearcă tot felul de emoții legate de familie.

”Sunt emoțiile legate de despărirea de familie. În rest, prefer să mă gândesc la Survivor ca la o altă competiție, așa cum am tot întâmpinat de-a lungul vieții. Am necunoscutul în față, nu știu ce provocări vor exista pe trasee, dar privesc înainte spre competiție și ceea ce va urma”, a mai spus concurentul.

ADVERTISEMENT