Life

Cum a ajuns Cătălin Zmărăndescu în pariuri de interlopi și cine l-a bătut pe Faimosul de la Survivor România 2022

Cătălin Zmărăndescu are un trecut controversat, Faimosul fiind, implicat în afaceri cu interlopi celebri din București, el ajungând, la un moment dat, chiar și la pușcărie.
19.01.2022 | 12:17
Cum a ajuns Catalin Zmarandescu in pariuri de interlopi si cine la batut pe Faimosul de la Survivor Romania 2022
Catalin Zmarandescu, subiect de pariuri pentru Nuțu Cămătaru și Gigi Becali Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai titrați luptători MMA din România, celebru și pentru că a fost bodyguard-ul personal al lui Gigi Becali, iar acum este unul dintre cei mai controversați Faimoși de la Survivor România 2022.

Condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, în 2009, după ce a fost implicat în recuperarea mașinii furate a latifundiarului, Cătălin Zmărăndescu a decis să pună stop vieții pline de aventuri și să se dedice, în întregime, sportului, lucru pe care l-a și făcut, el având acum o sală la care inițiază copiii în artele marțiale.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu, implicat în afaceri cu interlopi

De-a lungul carierei sale de luptător, Cătălin Zmărăndescu a fost în mijlocul unor negocieri între Gigi Becali și Nuțu Cămătaru, lucruri pe care, cu ceva timp în urmă, le-a dezvăluit Ionuț Iftimoaie pentru FANATIK.

Mai exact, povestea Iftimoaie, Nuțu Cămătaru voia să organizeze un meci pe bani grei între el și Cătălin Zmărăndescu, luptă care, probabil, ar fi fost în centrul unor pariuri ”amicale” și cu alții de prin ”lumea sulfuroasă” a Capitalei.

ADVERTISEMENT

”Omul acela s-a prezentat Ion, m-a întrebat dacă vreau să beau ceva, apoi a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gigi (Becali n. red.). Și i-a spus: `Băi Gigi, uite, eu sunt aici cu Iftimoaie. Dacă vrei să facem un meci, eu pun un milion, tu pui 100 pe Cătălin (Zmărăndescu, n. red)`.

Nu am știut absolut nimic. Apoi, mi l-a dat la telefon pe Gigi Becali și am stabilit o întâlnire la Marriott, pentru a discuta despre o colaborare”, povestea Iftimoaie. E adevărat, meciul respectiv nu a mai fost organizat, iar Cătălin Zmărăndescu și Ionuț Iftimoaie nu au luptat niciodată unul contra celuilalt.

ADVERTISEMENT

Cum își amintește Nuțu Cămătaru de scandalul care l-a pus la închisoare pe Zmărăndescu

Nuțu Cămătaru, în cartea scrisă de Codin Maticiuc, povestește și despre scandalul în care, în 2009, Cătălin Zmărăndescu, dar și alte patru gărzi de corp ale lui Gigi Becali,  a fost acuzat de sechestrarea hoților care au furat mașina latifundiarului.

”Stau între Cămătaru și Machedonu la o masă rotundă la propriu. Îi studiez pe rând, în timp ce Mitică Machedonu povestește furios cum a fost arestat și amenințat cu șapte ani de închisoare doar pentru că se afla într-un bar din Pipera.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat ca tocmai în noaptea aia oamenii lui Gigi Becali (gărzile de corp ale latifundiarului conduse de Cătălin Zmărndescu, n. red.) să-i prindă e cei care furaseră mașina milionarului.

I-au adus în barul ăla să facă dreptate. Mitică nu numai că nu le-a făcut nimic – a insistat pe lângă cei de acolo să-l lase pe unul din hoți să-și scoată din picior bila cu care fusese împușcat. Încheie indignat: `S-au uitat la nume, nu la fapte`”, scrie în cartea ”Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”, publicată la sfârșitul anului 2021 de Codin Maticiuc.

De altfel, din cauza scandalului cu pricina, Cătălin Zmărăndescu, după 30 de zile de arest preventiv, a fost condamnat la trei ani de închioare cu suspendare și alți opt de probațiune, timp în care, lunar, trebuia să meargă la Poliție pentru a face declarații.

Cum își amintește Zmărăndescu de scandalul care i-a adus condamnarea

În 2009, din postura de bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu ajungea să fie condamnat de magistrați la închisoare. ”Am alergat către Piața Victoriei și l-am prins aproape de pasaj. (…) Când n-a mai putut să fugă, a băgat mâna în buzunar și a scos un briceag lung. Trebuia să-l desfacă.

Atunci, am pus mâna pe mâna lui, i-am blocat-o și i-am dat un dos de palmă. Asta a fost toată bătaia lui, a recunoscut și el. (…) La bar, la Pipera, au venit singuri, de bună voie. Eu eram lângă cel care furase mașina și care ne-a dus unde ascunseseră mașina, în spatele Circului”, a povestit Zmărăndescu pentru Gsp, recunoscând, totodată, că a făcut o greșeală la acea vreme.

De altfel, acela a și fost punctul de cotitură al vieții sale, Faimosul fiind părăsit de prima soție, cea alături de care îl are pe Mihai, fiul care îl și contestă acum, iar relația cu Gigi Becali s-a răcit, cei doi rupând orice legătură.

Cătălin Zmărăndescu, caftit de tatăl Elenei Marin

Legătura dintre Faimosul Cătălin Zmărăndescu din acest sezon al Survivor România și Elena Marin este una cât se poate de veche. Mai exact, așa cum a și recunoscut, în exclusivitate pentru FANATIK, Elena Marin, cei doi se cunosc de ani buni, Faimosul fiind fost elev al tatălui acesteia.

În trecut, recunoștea Cătălin Zmărăndescu, Marian Marin, tatăl Elenei de la Survivor România 2021, a fost cel care l-a adus pe linia de plutire și l-a disciplinat. E adevărat, recunoștea Cătălin Zmărăndescu, nu de puține ori a fost caftit de antrenor pentru a nu mai face tot felul de năzdrăvănii, dar susținea Faimosul de la Survivor România 2022, aceste lucruri i-au făcut mult bine.

ADVERTISEMENT