Life

Adevărata meserie a Faimosului de la Survivor România 2022, Cătălin Zmărăndescu! Nu a vorbit niciodată despre asta

Faimosul Cătălin Zmărăndescu de la Surivor România 2022 este cunoscut drept practicant de arte marțiale, dar, de fapt, meseria lui este cu totul și cu totul alta.
30.01.2022 | 19:28
Adevarata meserie a Faimosului de la Survivor Romania 2022 Catalin Zmarandescu Nu a vorbit niciodata despre asta
Faimosul Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022 a încercat să își țină secretă adevărata meserie Foto: Captura Pro Tv
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a împlinit, acum câteva zile, 49 de ani, Faimosul fiind acum în Republica Dominicană pentru a lupta împotriva Războinicilor de la Survivor România 2022. Plecat acolo datorită celebrității pe care a dobândit-o ca luptător de arte marțiale, Zmărăndescu nu a vorbit niciodată până acum despre adevărata lui meserie.

Ce meserie are Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022

Cătălin Zmărăndescu a devenit celebru din postura de bodyguard al lui Gigi Becali. În respectiva poziție a ajuns datorită rezultatelor sale sportive, Faimosul fiind un adversar de temut în ringul de luptă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, deși el este prezentat ca și practicant al artelor marțiale, Faimosul de la Survivor România 2022 povestind adeseori despre momentele petrecute în ring, meseria lui de bază este cu totul și cu totul alta. Iar despre meseria de bază, pe care, în fapt, nici nu a prea apucat să o practice, Cătălin Zmărăndescu nu a suflat nicio vorbuliță.

Cu toate acesta, conform Wowbiz, Cătălin Zmărăndescu a fost nevoit, într-un anumit moment al vieții sale, să își dezvăluie adevărata sa meserie. Se întâmpla cu mulți ani în urmă, atunci când, aflat încă în relații bune cu Gigi Becali, al cărui bodyguard era, candida pentru un post în Parlamentul României.

ADVERTISEMENT

În declarația dată, în 2008, conform legii, ca și candidat al partidului PNG, Cătălin Zmărăndescu a trecut în dreptul ocupației sale ”profesor de sport”. Iar la capitolul meserie a trecut, negru pe alb, ”strungar”.

Cătălin Zmărăndescu predă copiilor artele marțiale

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai titrați luptători MMA din România, Faimosul de la Survivor România 2022 luând decizia, acum câțiva ani, să deschidă o școală de arte marțiale. La respectiva școală, a explicat Faimosul de la Survivor România 2022, a primit doar copii, iar rezultatele pe care le-a obținut la concursurile dedicate juniorilor sunt cât se poate de bune.

ADVERTISEMENT

Tot la Târgoviște, acolo unde și-a deschis sala de arte marțiale, Cătălin Zmărăndescu a pus pe picioare și o mică fermă, luptătorul fiind încântat că are, pe lângă casă, găini și alte animale.

Decizia de a se stabili la Târgoviște a venit după ce a cunoscut-o pe actuala lui soție, Luiza, cea alături de care are, deja, doi copii, din prima căsătorie Cătălin Zmărăndescu mai având doi, dar cu aceștia din urmă nu este în relații prea bune.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu, unul dintre concurenții controversați de la Survivor România 2022

Sportiv de performanță, Cătălin Zmărăndescu a ajuns în postura de Faimos la Survivor România 202, el fiind în centrul unor controverse și certuri în tabăra echipei sale, în Republica Dominicană.

Controversele însă par să îl urmărească pe Faimos. Astfel, de-a lungul vieții, așa cum a și recunoscut Cătălin Zmărăndescu, nu a  fost implicat doar în chestiuni legale. De altfel, concurentul de la Survivor România 2022 a fost și condamnat la închisoare, cu suspendare, în 2009.

Pe atunci, ca bodyguard al lui Gigi Becali a participat la recuperarea mașinii furate a latifundiarului, situație care însă s-a complicat, pentru el, peste măsură. ”A băgat mâna în buzunar și a scos un briceag lung. Trebuia să-l desfacă.

Atunci, am pus mâna pe mâna lui, i-am blocat-o și i-am dat un dos de palmă. Asta a fost toată bătaia lui, a recunoscut și el. (…) La bar, la Pipera, au venit singuri, de bună voie. Eu eram lângă cel care furase mașina și care ne-a dus unde ascunseseră mașina, în spatele Circului”, a povestit Zmărăndescu pentru Gsp, despre episodul care i-a adus condamnarea.

Mai mult, la un moment dat, Cătălin Zmărăndescu a fost la un pas să fie implicat într-o luptă pe care interlopi de talia lui Nuțu Cămătaru ar fi vrut să parieze, episod povestit, pentru FANATIK, de Ionuț Iftimoaie.

ADVERTISEMENT