Life

Cătălin Zmărăndescu acuză probleme medicale la Survivor România: ”Sunt un om care pune suflet”

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România are probleme serioase de sănătate după ce ultima săptămână și-a pus amprenta asupra organismului prin stres și lipsa hranei.
21.03.2022 | 18:36
Catalin Zmarandescu acuza probleme medicale la Survivor Romania Sunt un om care pune suflet
ADVERTISEMENT

Faimosul din Republica Dominicană a acuzat o stare de rău înainte de Consiliul de Exil, când a fost dus către ambulanță și tratat de medici. Sportivul a recunoscut că nu se simte în apele sale, dar și-a asigurat colegii că va fi bine.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România, probleme serioase de sănătate. Ce a pățit

Cătălin Zmărăndescu a fost întrebat ulterior de prezentatorul reality show-ului, Daniel Pavel, cum se simte. Faimosul a vorbit despre epuizare fizică și psihică, dar și despre o deshidratare destul de severă în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Am avut o săptămână destul de dificilă. M-am deshidratat foarte tare. Faptul că am stat în soare, dar și solicitarea fizică de pe traseu… am avut câteva momente în care chiar nu știu ce s-a întâmplat cu mine.

Știu doar că m-am trezit oarecum în ambulanță, dar o să-mi revin, nu asta este problema. Au mai fost săptămâni în care m-am accidentat pe traseu și am făcut tot posibilul să fie bine. Momentan sunt OK. 

ADVERTISEMENT

Sper ca la următorul joc să fiu și mai bine. E un lucru care i se poate întâmpla oricui. Asta este, îți mai fuge preșul de sub picioare, fără voia ta. Îmi cer scuze față de colegii mei, pentru că n-ar fi trebuit să mă vadă pe mine niciunul în situația asta.

Suntem oameni, experimentăm stări pe care nu ne-am gândit vreodată că o să le avem. Lipsa hranei, lipsa vitaminizării nu țin cont de cât de puternic sau de cât de slab este omul”, a mai spus”, a declarat sportivul, conform unica.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu, pregătit să dea totul la Survivor România

Cătălin Zmărăndescu a luat decizia să dea deoparte problemele din jungla dominicană și să se concentreze pe meciuri. Faimosul de la Survivor România este pregătit să dea totul pentru concursul din Republica Dominicană.

„Am luat decizia să las deoparte stresul și stările care nu-mi fac bine, să încerc să mă consum mai puțin pentru eșecuri, deși sunt conștient că asta va fi foarte greu.

ADVERTISEMENT

Sunt un om care pune suflet în tot ceea ce face și în tot ceea ce-l înconjoară. În fine, o să-mi revin. Stați liniștiți, nu scăpați de mine. De mine nu scăpați!”, a completat vedeta, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT