Life

Cătălin Zmărăndescu, trist pentru situația din echipa Faimoșilor de la Survivor România: „Elena a fost manipulată de Laura”

Cătălin Zmărăndescu privește cu profundă amărăciune cât de mult s-a dezbinat echipa din care a făcut parte la Survivor România. A comentat și conflictul care o are în prim plan pe Elena Chiriac.
06.04.2022 | 09:55
Catalin Zmarandescu trist pentru situatia din echipa Faimosilor de la Survivor Romania Elena a fost manipulata de Laura
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre dezintegrarea echipei Faimoșilor de la Survivor România în cadrul emisiunii Extrashow prezentată de Zannidache în mediul virtual.

Cătălin Zmărăndescu analizează situația Faimoșilor de la Survivor România

Fostul concurent în reality-show-ul de la PRO TV a comentat ultimele evoluții din tabăra roșie și a spus că nu o mai recunoaște pe Elena Chiriac. Sportivul a mărturisit că el speră și crede că Elena este aceeași pe care a lăsat-o pe insulă, însă a remarcat o schimbare destul de mare în ceea ce o privește.

ADVERTISEMENT

A pus, de asemenea, comportamentul luptătoarei de taekwondo pe seama relației sale cu totul speciale cu Laura Giurcanu. Bărbatul a zis că blondina ar fi manipulat-o pe tânăra de 19 ani.

„S-a schimbat foarte tare Elena, deși cred că este același copil bun pe care l-am cunoscut. Faptul că vociferează este una.

ADVERTISEMENT

Nu știu câtă dreptate are în ceea ce spune. Vizavi de TJ și Marian este normal să aibă aceste ieșiri. Am văzut și eu clasamentul celor care aduc puncte. Din păcate, cam toți sunt după locul 10, în afară de CRBL care mai aduce puncte. 

Prietenia din camp e prietenia din camp. Ce se întâmplă pe traseu trebuie să fie benefic echipei. Echipa asta nu funcționează în niciun fel.

ADVERTISEMENT

Nu funcționează nici dacă sunt împinși de la spate. Roata se învârte și fiecare primește ceea ce merită. Elena a fost manipulată de Laura”, sunt câteva din declarațiile făcute de Zmărăndescu pe Voyo.

„TJ a făcut multe greșeli”

Zmără a spus că Faimoșii vor fi într-o situație și mai rea de acum încolo. A avut câteva critici de spus și la adresa lui Drăgulescu. Despre fostul gimnast a zis că e foarte slab pe trasee și că ar putea ajunge departe în acest concurs doar dacă va câștiga săptămână de săptămână totemul pentru propria sa imunitate.

ADVERTISEMENT

„TJ a făcut multe greșeli. El nu înțelege expresiile românești. E foarte individualist. S-a sucit dintr-o barcă în alta și asta și din cauza Laurei”, a zis Zmărăndescu și despre Miles.

 

ADVERTISEMENT