Life

Jojo, propusă la Survivor România! Răspunsul Cătălinei Grama din Clanul! Exclusiv

Cătălina Grama (Jojo) a fost propusă la Survivor România de o persoană extrem de dragă sufletului ei! FANATIK a aflat răspunsul actriței!
23.02.2024 | 10:00
Jojo propusa la Survivor Romania Raspunsul Catalinei Grama din Clanul Exclusiv
Cătălina Grama a vorbit despre participarea la Survivor România. Foto: Instagram/ PRO TV. Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălina Grama (Jojo) a vorbit despre propunerea de a participa la Survivor România, una care a venit de unde nu se aștepta absolut nimeni! FANATIK are răspunsul ferm pe care vedeta îl dă celor de la PRO TV, în cazul în care se vor gândi la modul cel mai serios să o coopteze în sezonul următor!

Cătălin Grama, dorită de fiica ei la Survivor România!

Cătălina Grama a fost întrebată de fetița ei, Zora, de ce nu merge la Survivor România, având în vedere că toată familia este fană a formatului. Atunci când sunt toți acasă, seara, și e emisiunea pe post, nu pierd niciun minut din show-ul supraviețuirii.

ADVERTISEMENT

Cătălina a fost extrem de surprinsă când fata ei aproape că a rugat-o să se ducă în jungla din Dominicană, însă Jojo nu vrea pentru toți banii din lume să se aventureze la așa ceva. Îi respectă, în același timp, pe Faimoșii și Războinicii care au avut curajul să se desprindă de viața normală ca să îndure foamea și probele extrem de dificile din competiție.

„În secret, cu toții ne-am dori”

„Nu mă văd la Survivor. Chiar aseară mă întreba fetița mea, eram cu toții, și cu Achim (n. r.: fiul ei)… Și mă întreba fetița mea dacă aș vrea să merg. I-am zis: mamă, n-aș merge pentru toți banii din lume!

ADVERTISEMENT

E ceva foarte dificil acolo și, practic, îți pui în pericol la orice pas sănătatea. Eu înțeleg competiția și, așa, știi, în secret, cu toții ne-am dori să trăim aventura.

Dar când eu știu că… Nu știu, am și înaintat în vârstă, mai simt și o durere la genunchi, se simte cumva… Adică să mă arunc pe acolo, nu, n-aș putea! Probele mi se par foarte dificile și am tot respectul pentru cei care merg acolo și care ajung până în finală.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fii foarte puternic și ca minte, și ca trup. Sunt niște super-eroi din punctul meu de vedere”, a declarat Cătălina Grama despre ipoteza plecării la Survivor, în exclusivitate pentru FANATIK!

În continuare, actrița ne-a vorbit și despre despărțirea de serialul Clanul. Serialul se află la ultimul sezon, iar pe interpreta personajului Magda, reaua din film, o încearcă deja nostalgia.

ADVERTISEMENT

Jojo, tristă că se termină Clanul: „Proiectul ăsta chiar a fost unul deosebit”

„Am avut parte de foarte multe proiecte în cei 28 de ani de carieră, dar proiectul ăsta chiar a fost unul deosebit. Chiar mă gândesc acum, de fiecare dată când filmăm, nu că nu m-am bucurat și până acum, dar acum parcă încerc să valorific și mai mult timpul pe care îl petrecem împreună, că orice lucru frumos se încheie, știi?

Am o nostalgie, o melancolie. Rămân cu echipa, iar echipa este absolut minunată, nu e doar o declarație de dragul de a face o declarație”, ne-a spus Cătălina Grama despre amintirile cu care rămâne din Clanul.

Pe platourile de filmare, Jojo s-a împrietenit foarte tare cu două actrițe remarcabile. Elvira Deatrcu și Maria Obretin au ajuns la inima ei repede, însă asta nu înseamnă că nu s-a înțeles bine cu ceilalți actori. Vedeta din Clanul ne-a mai precizat, totodată, în ce puncte se regăsește în personajul ei. La fel ca Magda, ar merge până în pânzele albe pentru copii!

Cu cine a legat prietenii Jojo pe platourile de filmare de la Clanul

„Cu Maria Obretin m-am împrietenit foarte tare, cu Elvira Deatcu. Bine, cu toată lumea, de altfel, plus că pe mulți din acest proiect îi știam dinainte, cu Denis (n. red.: Hanganu), cu Theo (Rose), toți. Dar cu ele (n. red.: Elvira și Maria) mă înțeleg mai bine. Am și jucat mult împreună, mai ales că joc și cu Maria Obretin la teatru. 

Am o parte din forța ei, nu știu dacă până la capăt. Personajul ăsta a sfidat și sfidează toate regulile logicii. Se duce dincolo de orice barieră. Mă regăsesc în Magda, pentru că este mamă și își apără copilul. Și eu sunt mamă și știu ce presupune asta. Aș face pentru copiii mei foarte multe lucruri. Aș face orice!”, a mărturisit Cătălina Grama, pentru FANATIK.

Dincolo de Clanul și viața de familie, Jojo se pregătește intens pentru un spectacol la teatru. Repetă aproape zilnic, de dimineața până aproape de miezul nopții: „Repet la o piesă nouă de teatru și avem premiera pe 25 februarie. Sunt în repetiții generale și, după două zile de filmare, de la 6 dimineața până seara târziu, cam termin pe la 22 seara, chiar 23”. Piesa în care joacă tot este binecunoscuta „O scrisoare pierdută”, ce va prinde viață la Sala Gloria.

ADVERTISEMENT