Life

Cătălina Ponor e femeie măritată. Imagini de la cununia civilă. Cine e actorul cu care s-a căsătorit fosta mare gimnastă

Fosta mare gimnastă, Cătălina Ponor s-a căsătorit cu actorul și regizorul Bogdan Jianu, fostul soț al solistei Julia Chelaru, cea care a cântat în trupa Exotic.
18.06.2022 | 21:45
Catalina Ponor e femeie maritata Imagini de la cununia civila Cine e actorul cu care sa casatorit fosta mare gimnasta
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil la Constanța, după patru ani de relație. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu fostul soț al solistei Jiulia Chelaru, actorul și regizorul Bogdan Jianu. El a fost supranumit ”Vlad Țepeș”, pentru contribuția sa în filmele cu caracter istoric.

Tripla campioană olimpică a avut cununia civilă cu bărbatul alături de care formează un cuplu din anul 2018. Primele imagini au apărut pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu fostul soț al Juliei Chelaru

Potrivit publicației sportbull.ro, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au depus actele pentru cununia lor civilă la Constanța, în urmă cu câteva zile.

Fosta mare gimnastă și regizorul Bogdan Jianu se cunosc de 14 ani, însă de-abia de acum 4 ani au avut curajul să formeze o pereche. Interesant este că Ponor a fost prietenă cu solista Julia Jianu, fosta soție a bărbatului cu care s-a căsătorit.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt logodiți din vara anului 2020. Oficializarea relației lor a fost împiedicată până acum de restricțiile legate de pandemia cu COVID-19.

Actorul și regizorul Bogdan Jianu, în vârstă de 52 de ani, are o prezență discretă în showbiz-ul românesc. Despre el, se știe că a divorțat de cântăreața Julia Chelaru – fostă membră a trupei Exotic, punând capăt unei relații îndelungate, de 16 ani.

ADVERTISEMENT

S-a retras din activitate în 2017

Cătălina Ponor s-a născut la Constanța și s-a retras în  anul 2017 din gimnastică, în urma unei cariere de succes. Unul dintre cele mai importante nume din istoria gimnasticii românești, are în palmares trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice. La acestea se adaugă alte trei medalii de argint și două de bronz la Mondiale și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.

În ultima vreme, ea a dispărut din atenția publicului. ”Aveam nevoie de o pauză și de liniște. Nu sunt genul care să apar foarte mult și nu sunt ahtiată să mă văd la televizor sau în presă. Dau interviu doar atunci când cred că trebuie să dau și dacă am ceva de spus într-adevăr. Dacă vin cu ceva nou”, a declarat Cătălina pentru FANATIK, în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT
Tags: