Cătălina Ponor a împlinit 30 de ani. Ce mesaj le-a transmis fanilor ei

cătălina ponor

Cătălina Ponor a ajuns la 30 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 20 august. Gimnasta a postat o serie de mesaje pe contul său oficial de Facebook, aceasta fiind felicitată atât de fani, cât şi de foste colege de la lotul naţional. 

Catalina Ponor. Gimnasta a ajuns la 30 de ani3

"Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-am primit de la voi toţi de ziua mea! Au fost atât de multe mesaje încât din păcate nu am reuşit sa răspund la toate, dar azi va mărturisesc ca m-am simţit răsfăţată atât de voi cei care îmi sunteţi fani dar şi de cei apropiaţi, de prieteni, de familie. 30....o cifră rotundă, o schimbare de prefix, un nou început! Sper să fie o cifră cu noroc! Vă mulţumesc din suflet! Vă iubesc", a postat Cătălina Ponor pe contul său oficial de Facebook.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Cătălina Ponor a obţinut 5 medalii, de-a lungul carierei, la Jocurile Olimpice. Gimnasta este pe locul 10 într-un clasament al medaliilor obţinute de sportivi români la Jocurile Olimpice. Momentul de glorie la atins în 2004, la Atena, când a obţinut trei medalii de aur: la sol, bârnă şi cu echipa.

Chiar dacă nu a oferit încă nicio declaraţie oficială, Cătălina Ponor este decisă să participe şi la ediţia din 2020, de la Tokyo, mai ales că se află într-o formă competiţională foarte bună. Anul trecut, gimnasta de 30 de ani a ajuns în finala olimpică la bârnă, iar în primăvara lui 2017 a devenit campioană europeană la acelaşi aparat la competiţia organizată la Cluj.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo