Life

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se pregătesc de nuntă. Când și unde va avea loc marele eveniment

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu formează un cuplu de aproximativ 4 ani, iar acum sunt gata să facă pasul cel mare. Fosta gimnastă urmează să ajungă la altar.
12.06.2022 | 15:13
Catalina Ponor si Bogdan Jianu se pregatesc de nunta Cand si unde va avea loc marele eveniment
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, mai aproape de căsătorie. Fosta gimnastă și regizorul formează un cuplu de 4 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta campioană olimpică și partenerul de viață sunt logodiți din vara lui 2020, iar acum se pregătesc de nuntă. Celebra sportivă și regizorul, fostul soț al artistei Julia Chelaru, își trăiesc povestea de dragoste cu foarte mare discreție.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, mai aproape de căsătorie. Fosta gimnastă și regizorul formează un cuplu de 4 ani

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu formează un cuplu frumos, departe de lumina reflectoarelor. Se iubesc de 4 ani, sunt logodiți de 2, iar acum au depus actele de căsătorie. Cei doi urmează să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

ADVERTISEMENT

Sportiva în vârstă de 34 de ani și cunoscutul regizor au amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus, însă acum sunt mai aproape să facă pasul cel mare. În următoarea perioadă vor deveni soț și soție.

Potrivit sportbull.ro, fosta gimnastă a depus actele de căsătorie la Primăria din Constanța, în data de 8 iunie 2022, unde urmează să aibă loc cununia civilă. Cel mai probabil ceremonia este programată în următoarele zile.

ADVERTISEMENT

De obicei, cununia civilă are loc la 10 zile după ce partenerii de viață depun actele, ceea ce înseamnă că vedeta și regizorul își vor uni destinele luna aceasta. Data în care ar putea ajunge la starea civilă este 18 iunie.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, logodnă după 2 ani de relație

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu (52 de ani) se cunosc de foarte multă vreme, dar au decis să formeze un cuplu în urmă cu 4 ani, imediat după ce regizorul a pus capăt mariajului pe care-l avea cu Julia Chelaru, fostă componentă Exotic.

ADVERTISEMENT

„Se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai.

Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie”, povestea un apropiat al celor doi, în urmă cu 2 ani, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Logodna s-a produs în urmă cu 2 ani, vedeta mărturisind la momentul respectiv că a avut cea mai mare surpriză din viața ei. Tot atunci a postat pe Instagram și o imagine cu inelul.

ADVERTISEMENT
Tags: