Fotbal intern

Câte abonamente a vândut Universitatea Craiova, deși spectatorii nu au voie pe stadion. Exclusiv

19.10.2020 | 20:43
Cate abonamente a vandut Universitatea Craiova desi spectatorii nu au voie pe stadion Exclusiv
Câte abonamente a vândut Universitatea Craiova, deși spectatorii nu au voie pe stadion. Număr impresionant. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Forma extraordinară a Universității Craiova continuă și după etapa cu numărul șapte, după ce oltenii s-au impus pe „Arena Națională”, în fața lui Dinamo, scor 1-0.

Victoria este și mai spumoasă, având în vedere că vine în fața marei rivale, iar suporterii Științei au gustat din plin succesul favoriților.

ADVERTISEMENT

Cu șapte victorii din șapte posibile, trupa lui Cristiano Bergodi speră la titlu, iar oficialii echipei au declarat de mai multe ori că ar vrea ca în actuala stagiune să fie susținuți de fani. FANATIK îți dezvăluie câte abonamente a vândut Universitatea Craiova, deși spectatorii nu au voie pe stadion.

Câte abonamente a vândut Universitatea Craiova, deși spectatorii nu au voie pe stadion. Număr impresionant

Din punct de vedere al marketingului, Universitatea Craiova este cu mult peste nivelul echipelor din Liga 1, doar Viitorul a început să mai puncteze la acest capitol în ultima vreme. Pe vremea când suporterii aveau acces pe stadion, Știința nu avea rival în ceea ce privește asistența. Oltenii au aveau în fiecare meci cel puțin 12.000 de spectatori, indiferent de adversar.

ADVERTISEMENT

După izbucnirea pandemiei de coronavirus, meciurile de fotbal s-au disputat cu tribunele goale, însă, în sezonul trecut, după fiecare meci, staff-ul lui Bergodi și jucătorii Universității au fost așteptați de mii de fani. 

Entuziasmul oferit de prestațiile „juveților” i-a făcut pe suporteri să „nu o lase pe Știința singura” și să meargă pentru a-și  achiziționa abonamente valabile în sezonul 2020-2021, deși, deocamdată, ei nu sunt lăsați să vină pe stadioane. Conform informațiilor obținute de FANATIK, clubul Universitatea Craiova a vândut aproximativ 4.000 de abonamente.

ADVERTISEMENT

Cifra este impresionantă, având în vedere că restul echipelor din Liga 1 nu strâng nici într-un sezon normal atâția fani la meciuri. De asemenea, anul trecut, Știința vânduse 7.000 de abonamente.

„Avem nevoie să luptăm împreună!” Anul marilor speranțe pentru „alb-albaștrii”

Jucătorii sunt mai montați ca niciodată să aducă titlul în Bănie. Au șapte victorii consecutive, iar emulația din finalul stagiunii precedente pare să revină. În urma succeselor din ultima perioadă, fanii au uitat și de eliminarea din Europa League, iar toată atenția este asupra competițiilor interne, Liga 1 și Cupa României.

ADVERTISEMENT
mesaj fani craiova
Mesajul suporterilor din Peluza Nord la ultimul meci din sezonul trecut

„Un nou sezon a început iar speranțele poate că sunt mai îndreptățite ca niciodată să ne facă să visam. Este un sezon în care, poate mai mult ca niciodată, avem nevoie să luptăm împreună.

Sperăm ca în cel mai scurt timp să vedem din nou suporteri în #VulcanulDePeOblemenco, într-un procent de măcar 30% din capacitatea stadionului. De aceea am decis ca pentru acest sezon să punem la vânzare abonamente doar în limita a maxim 30% din capacitatea stadionului,” stă scris în postarea de pe pagina oficială a echipei din Bănie.

💥 NU LĂSA ȘTIINȚA SINGURĂ!💥💥 CUMPĂRĂ-ȚI ABONAMENT! 💥🎫 Un nou sezon a început iar speranțele poate că sunt mai…

Geplaatst door Universitatea Craiova op Maandag 24 augustus 2020

Suporterii care își reînnoiesc abonamentele au prețuri începând de la 68 de lei (abonament student – peluze), iar un abonament senior reînnoit costă 130 de lei (T2). În acest moment, un om care își dorește să cumpere pentru prima dată un abonament va trebui să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 190 de lei (peluze) și 1000 de lei (VIP).

Un alt succes al departamentului de marketing al Craiovei este și faptul că pagina oficială de TikTok a clubului a atins borna 20.000 de urmăritori, în timp ce pe Instagram, 47.700 de oameni urmăresc activitatea de zi cu zi a echipei, iar pe Facebook, pagina Universitatea Craiova măsoară peste 210.00 de aprecieri din partea internațiunilor.

„În ceea ce priveşte sporturile pe stadioane şi în săli, accesul spectatorilor nu este permis tocmai pentru a preveni infectările. Perspectiva optimistă, referitor la ceea ce declaram acum două săptămâni, din păcate devine una imposibil de pus în practică în condiţiile actuale ale pandemiei. Zi de zi înregistrăm noi recorduri la numărul de infectări, or acesta este principalul factor de care depinde prezenţa spectatorilor pe stadioane.

De asta ar fi hazardat pentru mine să estimez că în luna noiembrie am putea avea această posibilitate. Nu pot să fiu decât optimist şi să sper ca această cifră să scadă şi să ne putem gândi la această posibilitate. Cu toţii ne dorim să revenim la normalitatea socială, dar trebuie să ne gândim la măsuri care să securizeze sănătatea celor activează în sport,” a declarat Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, în urmă cu două săptămâni.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica Clinceni: 1,85 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: