Life

Câte amenzi a plătit Adrian Minune în pandemie: „Asta e viața, ne conformăm”

21.04.2021 | 15:46
Cate amenzi a platit Adrian Minune in pandemie Asta e viata ne conformam
ADVERTISEMENT

Adrian Minune a vorbit despre câte amenzi a fost nevoit să plătească în timpul pandemiei. Artistul a precizat că au fost multe, dar s-a declarat resemnat, spunând că n-are decât să se conformeze.

Adrian Minune a apărut la Exclusiv VIP alături de soția sa, lucru pe care nu-l vedem foarte des. El a vorbit despre schimbările petrecute în ultimul an în viața lui și a celor apropiați.

ADVERTISEMENT

Manelistul spune că banii câștigați au fost puțini. Totuși, restricțiile i-au adus mai mult timp cu oamenii dragi. El s-a declarat fericit că familia a trecut cu bine prin această perioadă.

Câte amenzi a plătit Adrian Minune în pandemie: „Asta e viața, ne conformăm”

„Pe pandemie ne-am descurcat, suntem fericiți că suntem toți, că nu ne-am îmbolnăvit. Asta este viața, ne conformăm. A fost rău că nu am cântat, am plătit mai multe amenzi decât să cântăm. Asta este, când suntem în stare de urgență, o respectăm,” a declarat cântărețul de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

„Am cântat mai pe ascuns și cred că de la 1 iunie e posibil să cântăm la restaurante până la 10-11, să ne dea voie. Trebuie să facem treaba că dacă nu pleacă bărbatul de acasă…Eu am în spate o flota de oameni,” a recunoscut acesta.

În plus, el a explicat și că îi place viața: „îmi place să ies afară, în cluburi, îmi place distracția. Îmi plac mașinile și mai îmi place viața. Atunci când iubești, înflorești. Suntem fericiți, ne iubim. De 30 de ani ne iubim altfel. Dacă m-aș mai naște odată, aș face la fel.”

ADVERTISEMENT

Și soția acestuia, Cati, s-a declarat fericită pentru timpul pe care l-au putut petrece împreună: „m-am bucurat mai mult de prezența lui, și eu, și copii, am îmbinat utilul cu plăcutul. Ii multumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și  că ne-a ținut mai aproape”.

Adrian Minune are o familie numeroasă și fericită

Femeia a dezvăluit și că soțul ei este un bunic foarte sensibil: „Adrian, ca bunic, când o vede pe Sofi plânge. Este cel mai fericit bunic, cel mai fericit tătic, când o vede pe Carmen își da seama cât de mare e fata lui”.

ADVERTISEMENT

Și manelistul a recunoscut că emoțiile sunt mari: „cred că nici la Carmen nu am simiti atât bucurie ca la Sofi. Ne bucurăm de socrii, de mama, de cuscrii, de viață, de frumusețe și că cei mici au tot ce le trebuie.”

Adrian Minune a precizat că s-a ocupat de copiii lui și a avut grijă să le dea lecții de viață: „eu nu fac diferențe între copii, doar văd că unul seamănă cu maică-sa, unul cu taică-su. Pe copiii mei i-am învățat să nu umble în anturaj defect. Pe băiat l-am luat de la 3 ani între oamenii străzii și a învățat facultatea vieții. De Adriana și de Carmen s-a ocupat maică-sa.”

În plus, solistul a dezvăluit și ce planuri au de sărbători: „soția mea este foarte modestă, mi-a făcut o surpriză, mă duce în Dubai, facem Paștele acolo. O să stăm o săptămâna, revenim după Paști și ne apucăm de filmări și de muzică.”

ADVERTISEMENT
Tags: