Sport

A căzut recordul sezonului de la FCSB – Saburtalo. Câte bilete s-au vândut pentru returul cu Dunajska Streda. Update exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate câte bilete a vândut FCSB la meciul decisiv cu slovacii de la DAC Dunajska Streda din turul trei preliminar al UEFA Conference League.
10.08.2022 | 12:09
A cazut recordul sezonului de la FCSB  Saburtalo Cate bilete sau vandut pentru returul cu Dunajska Streda Update exclusiv
25.000 de suporteri au fost prezenți pe Național Arena la meciul cu georgienii de la Saburtalo Tblisi. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
10-08-2022
21:03

Mihai Stoica anunţă sold out la FCSB - Dunajska Streda: "Se mai întreabă cineva care e adevărata Steaua?"

Mihai Stoica anunţă sold out la confruntarea dintre FCSB şi Dunajska Streda: “Cu peluza închisă de UEFA și zonele tampon respectate cu strictețe, capacitatea Arenei Naționale se reduce la aproximativ 41.000 locuri pe scaune. În aceste condiții, ne apropiem de sold out. Se mai întreabă cineva care e adevărata Steaua? Eu mă întreb doar câte stadioane ne-ar trebui joia viitoare dacă trecem de Dunajska Streda”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

10-08-2022
09:08

FCSB a vândut peste 27.000 de bilete pentru meciul cu Dunajska Streda

FANATIK a aflat că recordul de la meciul cu Saburtalo Tblisi, unde au fost prezenți 25.227 de fani a fost doborât cu două zile înainte de meciul decisiv cu Dunajska Streda.

FCSB a vândut deja peste 27.000 de bilete și doar pe data de 9 august s-au dat peste 5.000 de bilete. 

Astfel, la meci vor asista cu siguranță peste 30.000 de spectatori, chiar dacă Peluza Sud va rămâne în cele din urmă închisă.

FCSB a sacrificat victoria cu CS Mioveni și a menajat mai mulți jucători pentru meciul cu Dunajska Streda, iar clubul a pus la cale o strategie ingenioasă pentru a fenta suspendarea UEFA, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Interes masiv în rândul suporterilor pentru meciul decisiv dintre FCSB – Dunajska Streda

FANATIK a aflat că FCSB a vândut deja peste 10.000 de bilete pentru meciul retur cu Dunajska Streda din preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

Biletele se vând ca pâinea caldă, deși mai sunt multe zile până pe 11 august, data la care se dispută marele meci de pe Arena Națională.

Doar în prima oră de la punerea în vânzare, pe 5 august, s-au vândut aproximativ 2.000 de bilete. La entuziasmul suporterilor contribuie și prețurile extrem de accesibile:

ADVERTISEMENT

Peluza Nord – 10 lei, Tribunele 1 și 2 (inelele 2 și 3) – 20 de lei, Tribuna 2 (inel 1) – 30 de lei, VIP 3 – 50 de lei, VIP 2 – 75 de lei și VIP 1 – 100 de lei.

Cum vrea să dribleze FCSB suspendarea primită din partea UEFA

FCSB a primit o amendă record de 50.000 de euro, iar Peluza Sud de pe Arena Națională va fi „suspendată” la meciul retur cu Dunajska Streda. UEFA a luat această decizie din cauza scandărilor rasiste ale Peluzei Nord la meciul cu Saburtalo Tblisi.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord Steaua, a dezvăluit pentru FANATIK strategia pe care a pus-o la cale cu Mihai Stoica: „Noi o stăm în partea cealaltă, la cealaltă peluză. Ne găsim noi locul și tot vom încuraja echipa, chiar și de la tribuna a doua. Am înțeles că la peluza noastră vor sta copii și femei, care vor avea intrare liberă la meci”.

Astfel, sunt șanse mari ca Peluza Sud de pe Arena Națională să fie populată cu sute de copii, pe modelul cluburilor mari din afară, în ciuda suspendării dictate de UEFA.

ADVERTISEMENT

Galeria FCSB-ului anunță că a primit sute de cereri de bilete încă dinaintea meciului cu Mioveni, iar recordul de asistență din acest sezon va fi doborât: „O să fim cel puțin 30.000 la meciul retur cu Dunajska Streda. Noi tot timpul am fost în creștere și oamenii vin să încurajeze Steaua la meciuri. Ne pare rău că am lăsat peluza goală, dar nu e niciun fel de problemă pentru că a rămas toată tribuna a doua și întâi. Va fi plin și inelul trei”.

25.227 de fani au fost prezenți la meciul dintre FCSB și Saburtalo Tbilisi, câștigat cu 4-2, record de asistență în acest sezon

FCSB pierde o peluză de 12.000 de locuri pentru meciul cu Dunajska Streda, însă cu toate acestea recordul de spectatori de la meciul cu Saburtalo Tbilisi ar putea fi doborât.

Astfel, conducerea clubului a pus totuși în vânzare peste 30.000 de bilete, iar recordul de 25.227 de spectatori de la meciul cu georgienii ar putea fi doborât.

În ritmul acesta, FCSB are șanse bune să joace cu casa închisă, ținând cont că mai sunt încă cinci zile până la meciul cu slovacii și deja mai sunt disponibile în jur de 20.000 de bilete.

FCSB, departe de recordul absolut din urmă cu 9 ani, de la meciul din Europa League cu Chelsea

Deși numărul de spectatori e în creștere, FCSB rămâne departe de recordurile stabilitate pe Național Arena la meciurile cu Chelsea, FC Copenhaga, derby-ul cu Dinamo sau meciul cu AEK Larnaca.

Recordul absolut rămâne meciul dintre FCSB și Chelsea din optimile Europa League, câștigat cu 1-0 de echipa lui Laurențiu Reghecampf, când pe Arena Națională au fost prezenți 53.000 de spectatori.

Top asistențe FCSB pe Național Arena

  1. FCSB – Chelsea 1-0 – 53.000 de spectatori
  2. FCSB – Legia Varșovia 1-1 – 52.303
  3. FCSB – FC Copenhaga 1-0 – 50.787
  4. FCSB – AEK Larnaca 3-1 – 50.051
  5. FCSB – Twente 0-1 – 50.000
  6. FCSB – Dinamo 3-2 – 49.759
  • 10.000 de bilete în 2 zile a vândut FCSB pentru meciul retur cu Dunajska Streda
  • 25.227 de fani e recordul de spectatori în acest sezon pentru FCSB, la meciul cu Saburtalo Tbilisi

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – Dunajka Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT