Sport

De necrezut! Câte bilete au solicitat oaspeții pentru Dinamo – Sporting. „Dulăii” s-au amuzat când au văzut cerința portughezilor

26.02.2019 | 16:38
De necrezut Cate bilete au solicitat oaspetii pentru Dinamo  Sporting Dulaii sau amuzat cand au vazut cerinta portughezilor

Sporting a învins-o pe Dinamo, scor 32-31, în prima manșă din play-off-ul care duce în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. Lusitanii au avut un public numeros la acel joc, însă și „dulăii” au fost bine reprezentați în tribune.

La retur însă, situația va fi cu totul alta. Dacă fanii lui Dinamo anunță deja o atmosferă infernală pentru adversarii lor, Sporting vine la București cu… un singur fan! Astfel, Telekom Sport dezvăluie că șefii clubului Sporting au solicitat un singur bilet pentru suporterii săi.

Câte bilete au solicitat oaspeții pentru Dinamo – Sporting

Dinamo are șanse bune de calificare. Pe lângă faptul că eșecul a venit la un singur gol diferență, s-au marcat o mulțime de goluri, astfel că orice victorie a lui Dinamo la un scor mai mic îi califică pe „dulăi” în premieră în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin.

Dinamo a ajuns în această fază a competiției după ce a termina prima o grupă cu Wisla Plock, Elverum, Ademar Leon, Cocks și Wacker Thun. Bucureștenii au jucat extraordinar, reușind șapte victorii și numai trei înfrângeri.

Dinamo își știe adversara din optimi

În comparație, Sporting s-a clasat pe locul 2 într-o grupă cu Silekborg, Tatran Presov, Medvedi, Beșiktaș și Metalurg Skopje. Lusitanii au avut un parcurs identic celui al lui Dinamo, cu șapte victorii și trei înfrângeri.

Dinamo își cunoaște deja și viitoarea adversară din faza optimilor de finală, în situația în care va ajunge acolo. Astfel, se va duela cu Veszprem, fosta echipă a lui Marian Cozma. Meciurile din optimi au loc în ultimele zece zile din luna martie.

Interesant este că Barcelona și PSG, câștigătoarele celor două grupe mai puternice, sunt calificate deja în faza sferturilor de finală. Competiția a fost câștigată anul trecut de PSG, după o finală cu Nantes.