Fotbal intern

Peluza României de pe „Renato Dall’Ara” din Bologna e aproape plină. Urmează încă 2.000 de bilete în Curva Ospiti San Luca. Vor fi 20.000 de români

Peluza Romaniei de pe Renato DallAra din Bologna e aproape plina Urmeaza inca 2000 de bilete in Curva Ospiti San Luca Vor fi 20000 de romani
ADVERTISEMENT

Cu ceva mai mult de 24 de ore înainte de semifinala istorică a României împotriva Germaniei la Europeanul de tineret din Italia, fanii români cumpără bilete non-stop. Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna va fi iar o mare galbenă, așa cum s-a întâmplat și la meciurile din grupă ale tricolorilor lui Mirel Rădoi. Peluza San Luca, unde sunt 3.088 de bilete pentru suporterii români, mai are disponibile 2-300 de bilete. Este aproape plină pentru România – Germania de joi, 27 iunie!


UPDATE, 26 iunie, ora 22:30 / Ultimele informații legate de numărul de fani care vor fi joi pe stadionul din Bologna au fost anunțate de organizatori la ședința tehnică. Conform site-ului FRF, până miercuri după-amiază se vânduseră aproximativ 18.000 de bilete, dintre care se estimează că 16.000 au fost cumpărate de români! Cum casele de bilete vor mai fi deschise și joi se așteaptă ca numărul românilor din tribune să ajungă la 20.000.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18.30. UEFA a anunţat câte bilete au fost vândute până la acest moment pentru partida dintre România şi Germania. 13.880 de tichete fuseseră achiziţionate până la ora 16.00 în cursul zilei de miercuri, cele mai multe de suporteri români. Astfel, previziunile FANATIK.RO, că la ora meciului vor fi prezenţi peste 10.000 de fani români în tribunele de pe “Renato Dall’Ara” vor fi îndeplinite!


26 iunie, ora 15.00. Cu ceva mai mult de 24 de ore înainte de semifinala istorică a României împotriva Germaniei la Europeanul de tineret din Italia, fanii români cumpără bilete non-stop. Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna va fi iar o mare galbenă, așa cum s-a întâmplat și la meciurile din grupă ale tricolorilor lui Mirel Rădoi. Peluza San Luca, unde sunt 3.088 de bilete pentru suporterii români, mai are disponibile 2-300 de bilete. Este aproape plină pentru România – Germania de joi, 27 iunie!

ADVERTISEMENT

Vor fi peste 10.000 de fani români la semifinala România – Germania la EURO 2019

Biletele se cumpără atât online, pe un link aflat pe site-ul UEFA (vezi aici de unde mai poți lua tichete on-line), dar și la casele de bilete ale stadionului din Bologna. Pe site-ul forului european, încă mai sunt disponibile tichete. După ce se vor termina cele 3.088 de bilete din Curva San Luca, urmează celelalte 2.000 de bilete disponibile fanilor români și situate în Curva Ospiti San Luca.

Oficialii federali apreciază că vor fi peste 10.000 de fani români la semifinala de joi de la Bologna. Cu siguranță că se vor termina toate cele 5.088 de bilete pe care UEFA le-a repartizat pentru suporterii tricolorilor, dar foarte mulți români își vor lua tichete și în zonele neutre ale stadionului. Este un lucru cert că elevii lui Mirel Rădoi vor avea mult mai mulți fani pe arena bologneză decât nemții lui Stefan Kuntz.

ADVERTISEMENT
Peluza României pe stadionul din Bologna
Acesta este sectorul de tribună pe care UEFA l-a repartizat fanilor români la semifinala România – Germania. Este vorba despre 5.088 de bilete în Curva San Luca

Căldură năucitoare la Bologna. Un steag al României tronează la casele de bilete din Piazza Della Pace și se vinde cu 10 euro!

Cu o zi înainte de semifinală, căldura năucitoare din Bologna a făcut puțină „curățenie” la casele de bilete din Piazza Della Pace, acolo unde se vând bilete pentru meciul de joi. Nu sunt rânduri interminabile cum se așteptau unii, dar fanii români vin să cumpere tichete. E interesant faptul că de obicei biletele se cumpără în familie, câte trei-patru oameni: tatăl, mama, copiii…

Steagul României la casele de bilete din Bologna
Descurcăreții români din Italia îți vând steagul de mai sus la 10 euro. Dacă vrei două bucăți, ai reducere, achiți doar 15 euro!

Un steag al României tronează la casele de bilete de la Piazza Della Pace și, surprinzător, și acesta este de vânzare! Doi români aflați prin preajmă cer 10 euro pe el sau 15 euro pe două bucăți! Joi, în ziua semifinalei, se vor vinde ultimele tichete și la casele de bilete de la „Renato Dall’Ara”, și în Piazza Della Pace, aflată în apropierea arenei.

ADVERTISEMENT
Tags: