Fotbal intern

Câte bilete s-au vândut la Craiova – FCSB! Se anunţă infern pe “Ion Oblemenco”. Mesajul galeriei “roş-albastre”

19.10.2018 | 16:41
Cate bilete sau vandut la Craiova  FCSB Se anunta infern pe Ion Oblemenco Mesajul galeriei rosalbastre
ADVERTISEMENT

Meciul Craiova – FCSB este derby-ul etape cu numărul 12 din Liga 1 Betano, iar oltenii speră ca la ora jocului toate biletele să fie vândute. Întâlnirea este programată duminică 21 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco, iar în Bănie se anunță un adevărat infern pentru elevii lui Nicolae Dică.


UPDATE, 19 octombrie, ora 16.40. Cele 30.000 de bilete puse la vânzare pentru meciul dintre CS U Craiova şi FCSB au fost vândute. Astfel, derby-ul se va juca în faţa unui stradion plin. Fanii echipei antrenate de Nicolae Dică şi-au anunţat prezenţa pe stadionul din Bănie printr-un mesaj postat de Facebook.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 18 octombrie, ora 16:05. FANATIK.RO a aflat că pentru confruntarea de duminică dintre Universitatea Craiova – FCSB au mai rămas 900 de bilete. Toate sunt la tribuna 1, având un preţ de 40 de lei. Locurile rămase sunt în lateralele tribunei, de o parte şi alta a celor două peluze.


Universitatea Craiova, care a pierdut nouă din ultimele 10 meciuri directe cu FCSB, își dorește o victorie prin care să se apropie la doar două puncte de actualul lider din Liga 1 Betano și astfel să intre în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT
Alexandru Mitriță încearcă să treacă printre jucătorii Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Marko Momcilovic și Bogdan Planic
Alexandru Mitriță încearcă să treacă printre jucătorii Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Marko Momcilovic și Bogdan Planic

Oltenii au vândut peste 25.000 de bilete la Craiova – FCSB

Oficialii olteni au anunțat că până în acest moment s-au vândut peste 25.000 de bilete pentru întâlnirea Craiova – FCSB, dar sunt siguri că până la ora jocului vor fi epuizate și restul de 4.000 de tichete. Biletele au fost puse în vânzare la 10 octombrie și au următoarele prețuri: Peluze (Nord & Sud): 15 lei, Tribuna II: 30 de lei, Tribuna I: 40 de lei, Tribuna VIP: 100 de lei.

Nicolae Dică a declarat că se așteaptă la un meci greu în Bănie. ”Ei sunt într-un moment mai dificil, au făcut mai puține puncte decât se așteptau și vom avea un meci foarte greu!”, a spus tehnicianul FCSB-ului, care are încă emoții că va fi demis: ”La Steaua nu știi ce se va întâmpla. Noi avem un meci la Craiova pe care ne dorim să îl câștigăm”.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului din etapa cu numărul 12, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că este dispus să plătească cinci milioane de euro pentru transferurile jucătorilor Alexandru Mitriță și Nicușor Bancu de la Universitatea Craiova. Imediat după ce omul de afaceri și-a exprimat interesul, Mitriță a spus că nu vrea să meargă la vicecampioana României. De altfel, nici suporterii nu cred că cei doi vor ajunge la FCSB: ”Niciodată! Ei au sânge de olteni și nu se duc la Steaua”, a spus un fan al Craiovei.