Sport

Câte bilete s-au vândut la Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948. Interes major pentru partida situată între două optimi de finală ale Cupei Mondiale

CS Universitatea Craiova - FCU Craiova 1948 este derby-ul etapei a 19-a din SuperLiga. Gazdele au pus biletele în vânzare pentru meciul situat între două optimi de finală ale CM din Qatar.
21.11.2022 | 19:11
Cate bilete sau vandut la Universitatea Craiova  FCU Craiova 1948 Interes major pentru partida situata intre doua optimi de finala ale Cupei Mondiale
Universitatea Craiova - FCU Craiova este derby-ul rundei cu numărul 19 din SuperLiga. Sursă foto: Facebook - @Universitatea Craiova.
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul din SuperLiga pentru luna decembrie.  CS Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948 este derby-ul etapei a 19-a din SuperLiga și va avea loc sâmbătă, 3 decembrie ora 19:00. Oltenii au pus biletele în vânzare cu 3 săptămâni înaintea meciului cu rivalii din oraș.

Interes major pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948. S-au vândut 1.900 de bilete în primele 3 zile

Biletele pentru meciul CS Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948 au fost puse în vânzare încă de vineri, 18 noiembrie, iar după aproape 3 zile s-au vândut 1.900 de bilete, potrivit gsp.ro. Astfel, suporterii olteni așteaptă cu nerăbdare derby-ul românesc situat între două optimi de finală de la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Grupele Cupei Mondiale din Qatar se vor fi terminat până în ziua meciului dintre cele două formații oltene, iar ziua de 3 decembrie va fi prima a optimilor de finală. Pe 3 decembrie, de la ora 17:00 va avea loc meciul din optimi dintre locul 1 în grupa A din care fac parte Olanda, Senegal, Ecuador și Qatar și grupa B care le adună pe Anglia, Țara Galilor, Iran și SUA.

Derby-ul dintre echipele finanțate de Mihai Rotaru și Adrian Mititelu este programat să înceapă la ora 19:00. În tur, CSU Craiova s-a impus, scor 2-1 după golurile marcate din penalty de Andrei Ivan și Sergiu Hanca.

ADVERTISEMENT

Derby-ul CS Universitatea Craiova – FC U Craiova, prins între două optimi de finală ale Campionatului Mondial din Qatar

După fluierul final de la Craiova va avea loc al doilea meci din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar care la pune în față pe câștigătoarea grupei C și ocupanta locului secund în grupa D de la ora 21:00.

În grupa C își joacă șansa Argentina, Polonia, Mexic și Arabia Saudită, iar adversara va fi aleasă din naționale, precum Franța, Danemarca, Tunisia, Australia. Înainte să o înfrunte pe FC U Craiova 1948 în SuperLiga, formația lui Mirel Rădoi se va deplasa pentru meciul împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște – CS Universitatea Craiova este meciul restant din etapa a 6-a din SuperLiga. Partida va avea loc la mijlocul săptămânii pe 29 noiembrie, ora 19:00. De asemenea, CFR Cluj și FCSB își dispută meciurile restante de la începutul sezonului. Campioana se deplasează pentru meciul cu Hermannstadt, 30 noiembrie, ora 19:00, în timp ce FCSB are meci cu Botoșani de Ziua Națională, ora 19:00.

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCU Craiova 1948

Responsabilii clubului Universitatea Craiova au pus în vânzare biletele pentru partida de pe Stadionul „Ion Oblemenco” împotriva lui FCU Craiova 1948. Oltenii au anunțat că prețul unui tichet pentru oaspeți este de 10 lei, în timp ce un loc în la Peluza Nord, a gazdelor, este 15 lei.

ADVERTISEMENT

„Stăpâni la noi in oraș Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul împotriva clubului FCU atât online, prin platforma Entertix, cât și la punctele de vânzare deja cunoscute: magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil, situat în Piața „William Shakespeare”.

Cu toate că în peluza dedicată oaspeților prețul este de 10 RON, conform protocolului existent, membrii galeriei au cerut ca biletele sa rămână la aceeași valoare ca și până acum pentru suporterii Științei, respectiv 15 RON în Peluza Nord. Pentru restul zonelor din stadion, biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri:

  • Tribuna a II-a – 30 RON
  • Tribuna I – 40 RON
  • Tribuna VIP 2 – 70 RON
  • Tribuna VIP – 100 RON

Cei ce doresc bilete în sectorul oaspeților trebuie sa aștepte comunicatul clubului FCU. Să fie spectacol în #VulcanulDePeOblemenco!”, se arată în comunicatul celor de la Universitatea Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,52 este cota pentru „total goluri: sub 1,5” la meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT