Sport

Câte bilete s-au vândut la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Fanii Peluzei Nord: „Organizarea meciului cu rușinile orașului”

Bănia s-a transformat într-un vulcan înaintea derby-ului Olteniei. Pentru meciul dintre U Craiova și FC U Craiova 1948 mai sunt disponibile doar trei mii de bilete.
13.02.2022 | 15:13
Cate bilete sau vandut la derbyul Universitatea Craiova  FC U Craiova 1948 Fanii Peluzei Nord Organizarea meciului cu rusinile orasului
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este gazda derby-ului cu FC U Craiova 1948 și a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare mai sunt disponibile aproximativ trei mii de bilete. Astfel, la confruntarea care închide etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1 au fost epuizate în jur de 5740 de tichete.

La confruntarea de pe „Ion Oblemenco” vor asista maxim 9210 de spectatori, adică 30% din capacitatea stadionului, conform restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.

ADVERTISEMENT

Câte bilete s-au vândut la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Pentru meciul care împarte Craiova în două, echipa patronată de Adrian Mititelu a primit 470 de bilete la Peluza Sud. Cu o zi înaintea derby-ului, fanii din Peluza Nord, cei care susțin FC U Craiova 1948, au scris pe Facebook cum vor repartiza tichetele.

„Organizarea meciului cu rușinile orașului

Continuăm distribuirea biletelor către suporterii Universității Craiova astă seară, la Lido, între orele 18 și 21. Avem doar bilete la Peluza Nord, prețul fiind de 15 lei. Mâine, Peluza Nord Craiova o sa fie prezentă începând cu ora 18 în zona Ciuperca și ii invităm pe toți suporterii Științei să vină împreună cu noi!

ADVERTISEMENT

Tot mâine, la Ciuperca, începând cu ora 18, îi rezolvam cu biletele și pe suporterii Știintei din alte localități sau care nu au reușit să și le achiziționeze până atunci. Nimeni nu rămâne pe dinafară!

ȘTIINȚA SUNTEM NOI!”, a scris Peluza Nord Craiova, pe Facebook.

De ce sunt nervoși fanii echipei lui Adrian Mititelu

Gazdele își doresc în tribune cât mai mulți fani ai echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf și, pentru acest lucru, au recurs la o strategie deloc pe placul oaspeților. Spectatorii care vor să achiziționeze bilete trebuie să arate tichetul de la meciul trecut de pe teren propriu, cu CFR Cluj, sau cu abonamentul.

ADVERTISEMENT

Aceștia pot cumpăra cel mult două bilete în baza tichetului de la derby-ul cu campioana en-titre, iar abonații Universității Craiova își pot lua un bilet în plus. Mai mult, U Craiova a imprimat pe biletele de meci în dreptul echipei adverse doar inițialele FC U, fără sigla clubului.

Această tactică vine ca o replică la ceea ce s-a întâmplat în tur, când rivalii au tipărit biletele cu vechea siglă a CS U Craiova.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu va fi invitatul special al derby-ului din etapa a 26-a a Ligii. Fostul internațional român va împlini 54 de ani luni, pe 14 februarie, și va da, simbolic, lovitura de start a meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: 3,90 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT