Sport

Câte bilete s-au vândut până acum la derby-ul Dinamo – CSA Steaua. ”Câinii” și-au acoperit cheltuielile cu Arena Națională

Mai sunt două zile până la derby-ul Dinamo - CSA Steaua din Liga 2 Casa Pariurilor, iar fanii au cumpărat deja un număr impresionant de bilete.
07.09.2022 | 17:25
Cate bilete sau vandut pana acum la derbyul Dinamo  CSA Steaua Cainii siau acoperit cheltuielile cu Arena Nationala
Mai sunt două zile până la derby-ul Dinamo - CSA Steaua din Liga 2 Casa Pariurilor, iar fanii au cumpărat deja un număr impresionant de bilete. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Conducătorii ”câinilor” au reușit să strângă suma necesară pentru închirierea Arenei Naționale, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, astfel că întâlnirea programată vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, va avea loc pe cel mai mare stadion al țării.

Interes maxim pentru bilete la Dinamo – CSA Steaua

Interesul fanilor pentru marele derby al fotbalului românesc, Dinamo – CSA Steaua, este unul ridicat, în ciuda faptului că meciul a ajuns să se joace în eșalonul secund, și asta se vede cel mai bine în numărul de bilete vândute.

ADVERTISEMENT

Dacă până marți seară se ajunsese deja la 8.000 de tichete vândute, miercuri la ora prânzului numărul acestora crescuse la 10.000. De remarcat este faptul că acestea au fost vândute doar online, prin platforma bilete.ro.

Începând de miercuri, de la ora 17:00, fanii își pot achiziționa tichete și în format fizic, de la casele de bilete de la Arena Națională și de la stadionul Dinamo din Ștefan cel Mare. Acestea vor fi comercializate de miercuri până vineri, între orele 17:00 și 21:30.

ADVERTISEMENT

Dinamo a pus în vânzare bilete la prețuri cuprinse între 25 și 200 de lei și prin ce a reușit să vândă până la acest moment a acoperit cheltuielile făcute pentru închirierea Arenei Naționale. Tot ce se va vinde de acum înainte va însemna profit pentru ”câini”.

De ce a primit CSA Steaua o peluză întreagă

Oficialii lui Dinamo au luat o decizie surprinzătoare. Au acordat rivalilor de la CSA Steaua 8000 de bilete pentru acest derby, adică întreaga peluză dinspre Bulevardul Basarabia, preţul unui tichet fiind de 25 de lei.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, această decizie are şi un puternic substrat financiar. Dinamo a plătit 30.000 de euro pentru închirierea Arenei Naţionale şi spera ca măcar să îşi amortizeze această investiţie din vânzarea de bilete. Lucru care s-a și întâmplat.

Ovidiu Burcă a prefațat duelul dintre Dinamo și CSA Steaua, recunoscând că dorește să le ofere suporterilor un motiv de bucurie după toată perioada grea prin care a trecut clubul. Antrenorul ”câinilor” este încrezător în forțele echipei sale și simte că jucătorii săi au început să se integreze mai bine și că înțeleg mai bine ce le cere.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în exclusivitate FANATIK, antrenorul formație CSA Steaua, Daniel Oprița, consideră că Dinamo are un lot care îi va permite să se bată la promovare, iar pe Arena Națională e convins că va fi o atmosferă demnă de ”Eternul Derby”.

ADVERTISEMENT
Tags: