Sporturi

Câte bilete s-au vândut pentru Cehia – România din Fed Cup! Câţi fani români vin la Ostrava. Foto

08.02.2019 | 12:50
Cate bilete sau vandut pentru Cehia  Romania din Fed Cup Cati fani romani vin la Ostrava Foto

Cehia – România se va juca în acest weekend în Fed Cup, iar interesul pentru meciul din faza sferturilor de finală este imens în Ostrava. Partida se va disputa pe Ostravar Arena, o sală cu o capacitate de aproape 10.000 de locuri, iar biletele aproape s-au epuizat cu o zi înainte de primele meciuri.

Conform organizatorilor, Cehia – România se va juca în proporţie mare cu casa închisă. Cu 24 de ore înainte de startul primului meci, Federaţia Cehă de Tenis a vândut aproape toate biletele disponibile pentru întâlnirea din Fed Cup. Singurele tichete disponibile fiind cele din sectorul destinat fanilor români, dar şi cele care au fost rezervate şi încă nu au fost ridicate de la punctele de vânzare.

Câte bilete s-au vândut pentru Cehia – România din Fed Cup. Unde vor sta fanii români

Aproape toate biletele pentru meciul Cehia – România din Fed Cup s-au vândut. Fanii români au cumpărat deja 300 de tichete pentru partida din Ostravar Arena, un număr mai mic decât cel al biletelor disponibile pentru suporterii echipei conduse de Florin Segărceanu.

Câte bilete s-au vândut pentru Cehia - România din Fed Cup. Unde vor sta fanii români
Câte bilete s-au vândut pentru Cehia – România din Fed Cup. Unde vor sta fanii români

Pentru meciul de la Ostrava, fanii români au la dispoziţie trei sectoare. Aceştia vor putea sta în sectoarele D3 şi D4 şi mai au la dispoziţie un loc mic, în primele rânduri din A5. Ultimele bilete din locurile destinate românilor au fost deja puse la vânzare şi gazdele vor putea să le achiziţioneze. În aceste condiţii, organizatorii se aşteaptă ca la ora meciului, Ostravar Arena să fie sold-out, iar atmosfera să fie una de-a dreptul vulcanică. Vineri va avea loc tragerea la sorţi, organizată în clădirea Primăriei din Ostrava. Echipa României pentru întâlnirea cu Cehia este formată din Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu şi Ana Bogdan. Sâmbătă, de la ora 14:00, se vor disputa meciurile de simplu, în timp ce duminică, de la aceeaşi oră, sunt programate ultimele două dueluri de la simplu şi partida de dublu.