Fotbal intern

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – U Craiova. Sectorul PCH va fi plin! EXCLUSIV

20.07.2019 | 19:24
Cate bilete sau vandut pentru derbyul Dinamo  U Craiova Sectorul PCH va fi plin EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo și U Craiova se înfruntă în cel mai interesant meci al etapei cu numărul 2 din Liga 1. A trecut numai o etapă, însă antrenorii ambelor echipe resimt presiunea fanilor. Chiar și așa, dinamoviștii și oltenii vin în număr mare la partida programată duminică pe Arena Națională, de la ora 21:00. 

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – U Craiova

FANATIK vă dezvăluie că până acum s-au vândut 10.000 de bilete pentru derby-ul etapei din Liga 1, iar 5.000 dintre ele au fost cumpărate de PCH, sectorul galeriei dinamoviste urmând să fie plin la ora meciului. Și oltenii și-au anunțat prezența la meci, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată la derby-urile disputate cu FCSB și Dinamo în București.

ADVERTISEMENT

Neagoe și Papură se află în situații identice: niciunul dintre ei nu este dorit de fanii propriei echipe, iar amândoi au auzit celebra lozincă „Demisia!” în timpul primei etape. Dacă Papură s-a salvat, Craiova învingând nou-promovata Clinceni la ultima fază, Neagoe a trăit una dintre cele mai mari umilințe ale carierei, pierzând cu 0-5 duelul cu Viitorul. Pentru Dinamo, lucrurile se pot înrăutăți. După acest meci dificil împotriva Craiovei, „câinii” joacă pe terenul campioanei CFR Cluj.

Oltenii vin in numar mare la Arena Nationala
Oltenii vin in numar mare la Arena Nationala

De altfel, la casele de pariuri, Dinamo este cotată cu șanse mai mari să retrogradeze decât să câștige titlul. Suporterii au intrat pe teren cu Viitorul pentru a le cere socoteală jucătorilor, astfel că presiunea va fi uriașă la acest derby. Singurul avantaj al „câinilor” este acela că nu joacă în cupele europene, aceștia având la dispoziție o săptămână completă de antrenamente pentru acest joc. În schimb, Craiova a evoluat joi cu Sabail în primul tur preliminar din Europa League.

ADVERTISEMENT

Dinamo a învins Craiova cu 3-0 la precedentul joc, însă anterior acestui rezultat a avut șapte partide consecutive fără victorie în fața oltenilor. Roș-albii se pot lăuda cu faptul că au pierdut un singur meci acasă în 2019, împotriva lui Botoșani.