Fotbal intern

Câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – Poli Iaşi din Liga 1 Betano

04.02.2019 | 14:42
Cate bilete sau vandut pentru Dinamo  Poli Iasi din Liga 1 Betano

Dinamo – Poli Iaşi este ultimul meci al etapei în Liga 1 Betano, de la 20:00, liveVIDEO pe Fanatik.ro, partidă pentru care s-au vândut 2.500 de bilete până în această după-amiază.

Profitând şi de vremea plăcută din Bucureşti, aproape 10 grade la ora meciului, oficialii lui Dinamo speră să se strângă peste 3.000 de fani în Ştefan cel Mare. “Câinii” speră în continuare la play-off, cel puţin prin vocea lui Mircea Rednic, ultimul tehnician care a adus titlul la Dinamo. “Puriul” a schimbat total echipa în această iarnă şi speră să facă o echipă competitivă pentru sezonul următor.

Câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – Poli Iaşi din Liga 1 Betano

Până la ora 14:30 s-au vândut 2.500 de bilete, a aflat Fanatik.  Cel mai ieftin tichet la meciul Dinamo – Poli Iaşi este 15 lei la cele două peluze, în timp ce 45 de lei este cel mai scump, la tribuna oficială.

De asemenea, oficialii dinamovişti au anunţat pe site-ul oficial că 5 lei din valoarea fiecărui bilet vândut pentru această întâlnire va fi direcţionată pentru tratamentul suporterului dinamovist Dan Cucu.

Preţurile biletelor la Dinamo – Poli Iaşi:

Peluza Cătălin Hîldan: 15 lei
Peluza Sud: 15 lei
Tribuna a II-a: 30 lei
Tribuna I: 40 lei
Tribuna 0: 45 lei

Dinamo, transfer de ultimă oră în Liga 1 Betano?

Rednic mai doreşte un fundaş central pentru a doua parte a campionatului şi Ante Puljic, fost jucător la Dinamo, este principala opţiune.  Fanatik.ro a aflat că apărătorul cere însă 50.000 de euro pentru a reveni în Ştefan cel Mare, mai ales că are salarii restante de 80.000 de euro de la Al Faisaly. Puljic a mai evoluat la Dinamo în sezonul 2015-2016, când a venit sub formă de împrumut de la Gent. A evoluat excelent şi a lăsat o impresie excelentă, fiind dorit şi de FCSB.