Sport

Câte bilete s-au vândut pentru meciul Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva! Se anunță atmosferă fierbinte la Severin. Exclusiv

Universitatea Craiova joacă la Severin meciul tur din play-off-ul Conference League cu Hapoel Beer Sheva. Oltenii vor avea o susţinere puternică din tribune, iar stadionul se anunţă aproape plin.
18.08.2022 | 11:43
Cate bilete sau vandut pentru meciul Universitatea Craiova  Hapoel Beer Sheva Se anunta atmosfera fierbinte la Severin Exclusiv
Suporterii Universităţii Craiova, în meciul cu CS Mioveni de la Severin. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are o şansă importantă de a juca în grupele Conference League. Oltenii joacă de la ora 20:30, în prima manşă a play-off-ului cu Hapoel Beer Sheva. Însă, echipa lui Rădoi este nevoită să joace la Severin, arena “Ion Oblemenco” din Craiova fiind închiriată pentru un festival de muzică.

Câte bilete s-au vândut pentru meciul Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva!

Din informaţiile FANATIK, până joi dimineaţa s-au vândut aproximativ 14.000 din cele 20.000 de bilete. Au mai rămas locuri libere la peluze şi la tribuna 1, preţurile fiind între 20 şi 60 de lei / tichet.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a avut nicio variantă de a evolua în play-off-ul Conference League pe arena “Ion Oblemenco”. Stadionul a fost predat organizatorului festivalului de muzică imediat după meciul cu Zorya Lugansk, din turul precedent.

Mirel Rădoi face apel către fani: “Aşteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare în tribune şi să îi susţină pe băieţi”

Mirel Rădoi speră ca în tribunele stadionului de la Severin să vină un număr cât mai mare de oameni care să încurajeze echipa:

ADVERTISEMENT

“Contează mai puţin unde jucăm meciul de acasă. Iar la acest meci va fi un gazon bun, pentru că oamenii de acolo au început să lucreze la el imediat după ce am jucat cu Mioveni. Deci nu vor mai fi probleme cu gazonul.

Apoi, eu consider că va trebui să jucăm la fel şi acasă, şi în deplasare, indiferent de atmosfera din tribune. Pentru că asta înseamnă să devii o echipă mare. Ştiam de mult că la Severin vom juca şi nu pe ‘Oblemenco’, nu trebuie să găsim scuze nici noi, ca staff, nici jucătorii.

ADVERTISEMENT

Dar aşteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare în tribune şi să îi susţină pe băieţi”, a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă înaintea meciului.

“Nu cred că una dintre ele poate lua o opţiune importantă pentru calificarea în grupe”

Antrenorul Universităţii Craiova consideră că această “dublă” nu va putea fi tranşată încă din meciul tur şi totul se va decide în Israel:

ADVERTISEMENT

“La cum sunt cele două echipe acum, nu cred că una dintre ele poate lua o opţiune importantă pentru calificarea în grupe după meciul de mâine seară. La ce atmosferă fac suporterii celor de la Beer-Sheva, indiferent la ce scor vor pierde mâine seară, dacă vor pierde, au puterea necesară să întoarcă”, a spus Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: 2,32 este cota pentru „1 solist și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT