Fotbal intern

Câte bilete s-au vândut pentru România – Serbia! A picat recordul pe 2018 de la CSA Steaua – Rapid

Cate bilete sau vandut pentru Romania  Serbia A picat recordul pe 2018 de la CSA Steaua  Rapid

Echipa naţională a României se duelează cu selecţionata Serbiei pe “Arena Naţională”, iar organizatorii au avut succes şi au vândut aproape toate biletele pentru partida din Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor.

UPDATE, ora 17:11 / La meciul România – Serbia, din etapa a patra a Ligii Naţiunilor, au venit 48.513 de spectatori. Cu această ocazie, partida de duminică a bătut recordul de asistenţă pe 2018, deţinut de CSA Steaua – Rapid 1-3. La meciul din Liga 4, disputat tot pe Arena Naţională, în tribune au fost 36.277 de spectatori.


UPDATE, ora 16:27. Pe Arena Națională sunt aproximativ 45.000 de suporteri în acest moment. Este cea mai mare asistență din anul 2018 pe cel mai mare stadion al țării.


UPDATE, ora 16:00. Încă din începutul meciului din peluză au început scandările xenofobe împotriva maghiarilor şi s-au aruncat fumigene. Meciul a fost întrerupt timp de câteva minute.


UPDATE, ora 15:50. Cerere de căsătorie înainte de meci! Celebrul “Kiss cam” preluat de la americani a funcţionat la maximum pe Arena Naţională. Unul dintre fani, venit cu prietena la meci, a profitat de faptul că toate camerele erau aţintite pe el şi a cerut-o de nevastă pe prietena lui. Răspunsul a fost unul pozitiv şi toată lumea a izbucnit în urale.


UPDATE, ora 15:40. Suporterii intră pe Arena Naţională! Este un trafic intens pe bulevardul Basarabia, iar la porţile stadionului s-au format cozi


UPDATE, ora 14.25. Fanii echipei naţionale a României se îndreaptă spre Arena Naţională.

Luam cu asalt Arena Nationala. Pornim in 15 minute din Piata Muncii spre stadion. Totul pentru Romania, astazi vrem victorie!

Gepostet von Uniti sub tricolor am Sonntag, 14. Oktober 2018

UPDATE, ora 13.45. Grupul de suporteri ai echipei naţionale a României “Uniţi sub tricolor” (UST) s-a mobilizat înaintea partidei cu Serbia. Iată mesajul postat pe un site de socializare: În atenția tuturor grupurilor de suporteri care vor participa la meciul România – Serbia! UST va organiza un amplu cortegiu, cu plecarea de la Piața Muncii spre Arena Națională. Adunarea se dă în zona Bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena, lângă intersecția cu Bulevardul Basarabia“, se arată într-un mesaj postat de Revista Ultra, pe reţelele de socializare.


UPDATE, ora 12:57. Meciul dintre România şi Serbia se va juca cu casa închisă. În continuare sunt mulţi fani la casele de bilete de la stadion, singurele bilete disponibile fiind la peluze, la inelul 3.


UPDATE, ora 10:50. Este coadă la casele de bilete de la Arena Naţională. Mai sunt bilete doar la peluze, la inelul 3. Echipa naţională a României a postat un anunţ pe pagina de facebook prin care atrag atenţia că traficul din zona stadionului este restricţionat.


UPDATE. 14.10/ 07:20. Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a anunțat câte bilete s-au vândut pentru meciul România – Serbia. “Până la această oră s-au vândut 47.000 de bilete. Cred că vor fi peste 50.000 de oameni la meci!”, a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.


UPDATE, ora 20:41 / Cu o zi înainte de meciul România – Serbia, organizatorii anunţă că s-au vândut apoximativ 45.000 de bilete. În aceste condiţii sunt şanse mari ca partida să doboare recordul de asistenţă pe 2018, deţinut de meciul Steaua – Rapid 1-3 din Liga 4. În primăvară, pe Arena Naţională au fost 36.277 de spectatori în tribune.


UPDATE, ora 13.00. PCH (Peluza Cătălin Hîldan) şi-a anunţat prezenţa pe “Arena Naţională” la meciul România – Serbia. Ultraşii lui Dinamo au anunţat că au achiziţionat 1.500 de bilete şi că mai au la dispoziţie 3.000.

“1500 de câini şi-au luat bilete în Peluza 1 Nord până acum! Mai aveţi doar sâmbătă la dispoziţie pentru a vă achiziţiona bilete. Au mai rămas 3.000, iar acestea se găsesc la casele de la Arena Naţională şi costă 25 de lei. PCH va sta în Peluza 1 Nord, cea în care stăm mereu, în inelele 2 şi 3”, este mesajul dinamoviştilor.


După ce Peluza Sud a Stelei a început să se organizeze pentru a reveni pe “Arena Naţională” la meciul României cu Serbia, ceilalţi fani ai “tricolorilor” şi-au arătat interesul pentru a-i susţine pe jucătorii lui Cosmin Contra. Astfel, şansele ca partida contra sârbilor să se joace pe un stadion plin sunt mari.

S-au vândut peste 30.000 de bilete pentru România – Serbia

Până miercuri, 10 octombrie, s-au vândut deja peste 30.000 de bilete, iar organizatorii meciului România – Serbia din Liga Naţiunilor sunt încrezători că fanii naţionalei pregătite de Cosmin Contra vor cumpăra şi restul tichetelor de la casele de bilete de la “Arena Naţională”. Biletele pentru acest meci sunt disponibile şi online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, iar accesul copiilor pe stadion se va face gratuit dacă vor fi însoţiţi de un adult.

”Federația Română de Fotbal continuă și la meciul cu Serbia tradiția amenajării unei zone dedicate familiilor cu copii. Accesul în Family Zone, sectoare ce se vor afla la tribuna a 2-a, inelul 2, se face în baza unuia din următoarele pachete care conțin reduceri: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul copiilor pe stadion este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale stadionului. Suporterii care vor veni la meci vor avea posibilitatea să achiziționeze echipament sportiv, dar și multe alte produse, cu însemnele echipei naționale de la noul magazin mobil destinat fanilor echipei naționale”, susțin cei de la FRF.

Bucuria suporterilor naţionalei României la un meci jucat de "tricolori" pe Arena Naţională
Bucuria suporterilor naţionalei României la un meci jucat de “tricolori” pe Arena Naţională

Iată preţurile biletelor pentru meciul România – Serbia:

  1. Peluze (inel 1 și 2) | 30 lei
  2. Peluze (inel 3) | 25 lei
  3. Tribune (inel 2) | 70 lei
  4. Tribune (inel 3) | 50 lei
  5. Tribuna 2 (inel 1) | 90 lei
  6. VIP ROȘU | 400 lei
  7. VIP ALBASTRU | 250 lei