Fotbal intern

Câte bilete s-au vândut pentru România U 21 – Ţara Galilor U 21! Elevii lui Rădoi, susţinuţi la Cluj

05.10.2018 | 16:56
Cate bilete sau vandut pentru Romania U 21  Tara Galilor U 21 Elevii lui Radoi sustinuti la Cluj

Echipa naţională de tineret a României mai are două meciuri de disputat din grupa de calificare la Campionatul European de anul următor, din care trebuie să obţină patru puncte pentru a-şi asigura participarea. Elevii lui Mirel Rădoi urmează să evolueze la Cluj, iar fanii “tricolorilor” mici s-au pus pe achizţionat bilete pentru România U 21 – Ţara Galilor U 21.

Până acum, au fost vândute 3.000 de bilete, iar naţionala de tineret va avea parte de mai mulţi suporteri decât a avut la Ovidiu, în meciul cu Bosnia-Herţegovina, având în vedere că toate aceste tichete s-au dat înainte cu o săptămână.

Bilete la România U 21 – Ţara Galilor U 21: 3.000 deja vândute

Preţul este unic, costând 10 lei pentru a-i urmări la treabă pe elevii lui Mirel Rădoi, iar acestea se vând online pe bilete.frf.ro şi bilete.ro. Începând de joi, 11 octombrie, se vor vinde bilete şi la casele stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”, urmând ca programul casieriilor să fie 12:00 – 19:00.

Este foarte probabil ca borna 4.000 de la meciul de la Ovidiu să fie depăşită la meciul cu Ţara Galilor, având în vedere că mai este o săptămână în care se vor vinde bilete. Partida are loc vineri, de la ora 19:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Câte bilete s-au vândut pentru România U 21 - Ţara Galilor U 21. Kevin Ruegg, Ianis Hagi şi Silvan Hefti în meciul de fotbal dintre reprezentativele U 21 ale României şi Elveţiei, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2019, disputat pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, marţi 5 septembrie 2017.
Câte bilete s-au vândut pentru România U 21 – Ţara Galilor U 21. Kevin Ruegg, Ianis Hagi şi Silvan Hefti în meciul de fotbal dintre reprezentativele U 21 ale României şi Elveţiei, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2019

Pe FANATIK.RO poţi citi câte tichete s-au dat pentru România – Ţara Galilor de la U 21, urmând ca acestea să se comercializeze până la ora meciului. După duelul cu Ţara Galilor, pentru naţionala de tineret urmează meciul de pe Stadionul “Ilie Oană”, din Ploieşti, când echipa lui Mirel Rădoi va juca ultimul meci din această campanie, cel cu Liechtenstein. Partida e programată pentru 16 octombrie, de la ora 21:00.

Tags: