Sport

Câte bilete se vând la derby-ul Dinamo – Rapid. Stadionul nu va fi plin din cauza restricțiilor COVID. Exclusiv

Derby-ul Dinamo - Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:30 pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Din cauza restricțiilor COVID, nu se vor putea vinde bilete pentru toată capacitatea stadionului.
18.10.2021 | 18:06
Cate bilete se vand la derbyul Dinamo  Rapid Stadionul nu va fi plin din cauza restrictiilor COVID Exclusiv
Câte bilete se vând la derby-ul Dinamo - Rapid. Stadionul nu va fi plin din cauza restricțiilor COVID. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo speră să oprească seria de meciuri fără victorie în derby-ul cu Rapid. “Câinii” au pierdut la Mediaş, scor 1-2, şi rămân penultimii în clasament cu doar 7 puncte adunate după primele 12 etape.

De cealaltă parte, Rapid este pe cai mari după ce a reuşit să învingă liderul CFR Cluj, scor 2-0. Formaţia pregătită de Mihai Iosif este pe loc de play-off înaintea derby-ului şi porneşte ca favorită în confruntarea de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

7500 de bilete se pun în vânzare la Dinamo – Rapid

Din informaţiile FANATIK, dinamoviştii vor pune în vânzare 7500 de tichete pentru derby. Deşi capacitatea stadionului este de 15.000 de locuri, din cauza restricţiilor COVID, jumătate din capacitatea stadionului poate fi ocupată.

Din cele 7500 de tichete, conform regulamentului, 5% sunt oferite oaspeţilor, adică 375. Însă, numărul biletelor acordate celor de la Rapid va fi anunţat după o discuţie pe care o vor avea oficialii celor două cluburi.

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului nu merge la meciuri în semn de protest faţă de protocolul de acces pe stadion

Galeria Rapidului nu a fost prezentă la meciul cu CFR Cluj, fanii fiind nemulţumiţi de faptul că protocolul aprobat de autorităţi permite doar fanilor vaccinaţi în schemă completă sau celor trecuţi prin boală să aibă acces pe stadion.

În aceste condiţii, oficialii Rapidului ar putea să nu solicite mai mult de 375 de tichete, mai ales dacă galeria Rapidului îşi va continua protestul împotriva regulilor de acces şi nu va participa la meci.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a mai câştigat de 9 etape

Dinamo nu a mai câştigat de la începutul lunii august, când a învins cu 3-1 Academica Clinceni. De atunci, “câinii” au o serie horror de opt înfrângeri şi un rezultat de egalitate.

De cealaltă parte, Rapid a rupt seria rezultatelor negative cu o victorie uriaşă în faţa liderului CFR Cluj. Giuleştenii s-au impus cu 2-0 şi sunt pe loc de play-off după primele 12 etape.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif avertizează: “Leul rănit va da totul pentru a supraviețui”

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a avertizat asupra meciului cu Dinamo, echipă care nu se află într-o situaţie foarte bună, dar care poate oricând să înceapă revenirea:

“În derby-ul cu Dinamo nu există favorită, e meci de 1×2. Dinamo nu este în cea mai bună poziție, leul rănit va da totul pentru a supraviețui”, a spus antrenorul rapidiştilor.

Confruntarea dintre Dinamo şi Rapid va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

  • 7500 de tichete vor fi puse în vânzare pentru meci
  • 9 etape au trecut de când Dinamo a obţinut ultima victorie

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: