Sport

Câte cartonașe roșii se acordă în fazele eliminatorii de la Euro 2020? Cote și predicții

Euro 2020 a ajuns în faza eliminatorie. Descoperim care sunt cotele și predicțiile pentru cartonașele acordate la turneul final.
24.06.2021 | 20:15
Cate cartonase rosii se acorda in fazele eliminatorii de la Euro 2020 Cote si predictii
Câte cartonașe roșii se acordă în fazele eliminatorii de la Euro 2020? Cote și predicții
ADVERTISEMENT

După o fază a grupelor cu puține cartonașe roșii acordate, turneul final avansează în fazele eliminatorii. Jucătorii au fost foarte disciplinați până acum și marea majoritate a meciurilor s-au încheiat fără eliminări.

Câte cartonașe roșii se acordă în fazele eliminatorii de la Euro 2020? Hațegan, omul cu cele mai multe eliminări

Notă discordantă a făcut Ovidiu Hațegan. Centralul din Arad a fost singurul care a arătat cartonașul roșu în ambele confruntări pe care le-a arbitrat. Chiar dacă eliminările au fost contestate de echipele în cauză, specialiștii i-au dat dreptate.

ADVERTISEMENT

Hațegan a acordat primul cartonaș roșu de la turneul final în confruntarea Slovacia – Polonia, încheiat cu scorul de 2-1. Grzegorz Krychowiak a fost eliminat pe parcursul meciului pentru cumul de cartonașe galbene.

Arbitrul român a fost și omul care a acordat al doilea cartonaș roșu în turneu, în meciul Italia – Țara Galilor. În începutul reprizei a doua, Ampadu a avut o intrare periculoasă la Bernadeschi și a fost eliminat direct.

ADVERTISEMENT

1,84, cota pentru cel puțin două eliminări în meciurile rămase!

Rămâne de văzut dacă în fazele eliminatorii vom asista la mai multe cartonașe roșii decât în faza grupelor, în condițiile în care miza fiecărei confruntări va fi mult mai importantă ca până acum.

Au mai rămas de disputat 17 meciuri în turneu, iar o cotă foarte interesantă este pentru acordarea a cel puțin două cartonașe roșii în confruntările rămase.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilorpentru pariul “peste 1,5 cartonașe roșii în fazele eliminatorii de la Euro” este 1,84.

Tensiunea mai mare în optimi! Vor fi mai multe eliminări sau echipele rămân la fel de disciplinate?

Atenție. Pentru acest pariu nu sunt luate în considerare cartonașele roșii arătate antrenorilor sau celor din staff. În schimb, se iau în considerare și eliminările acordate în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Tensiunea va fi mai mare în confruntările eliminatorii de la Euro 2020. Au rămas în joc cele mai bune echipe și există posibilitatea ca formațiile să fie mai atente și mai disciplinate în fazele eliminatorii decât în grupe.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru pariul “sub 1,5 cartonașe roșii în fazele eliminatorii de la Euro” este 1,84.

În cele 34 de meciuri din faza grupelor s-au acordat cartonașe roșii sub această medie și va fi interesant de văzut dacă rata mică de eliminare a jucătorilor va continua și la meciurile din play-off.


  • (P) 1,84 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru “peste 1,5 cartonașe roșii în fazele eliminatorii de la Euro”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT