Life

Câte clase are, de fapt, Gabriela Cristea. A lucrat la Pro TV, Antena 1 şi Kanal D, dar meseria ei de bază este cu totul alta

Câte clase are, de fapt, Gabriela Cristea. Aceasta a lucrat la mai multe televiziuni din țara noastră, deși are o altă meserie de bază.
12.06.2023 | 14:15
Cate clase are de fapt Gabriela Cristea A lucrat la Pro TV Antena 1 si Kanal D dar meseria ei de baza este cu totul alta
Câte clase are Gabriela Cristea. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Câte clase are, de fapt, Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV a lucrat la multe posturi de televiziune, dar are o altă meserie de bază.

Câte clase are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este prezentatoare de televiziune de 29 de ani, dar a studiat într-un alt domeniu. Gabriela Cristea are și o facultate.

ADVERTISEMENT

Aceasta a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA. Apoi, aceasta a urmat un alt program educațional, Comunicare Neurolingvistică, în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică pe lângă MAE.

Gabriela Cristea a fost atrasă de un alt domeniu, convergent cu cele studiate de ea. Aceasta a avut prima apariție TV în 1994, când a prezentat concursul Eurovision de la TVR.

ADVERTISEMENT

Din 1996, Gabriela Cristea a lucrat la Tele 7abc și ulterior a ajuns inclusiv la Pro TV, unde a lucrat ca PR manager dar și ca prezentatoare până în anul 2000.

Între 2000 și 2005, Gabriela Cristea a prezentat și știrile sportive. Aceasta a fost și co-prezentatoarea unei emisiuni la B1 TV de această dată, un alt post la care ai vedeta a lucrat. Ulterior, a început cea mai lungă colaborare a Gabrielei Cristea din anul 2007. Această a lucrat la Kanal D până în 2018.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a stat mulți ani la Kanal D

Gabriela Cristea ar fi fost concediată printr-un SMS în anul 2012 de la Kanal D. Aceasta a prezentat emisiunea Draga mea prietenă și la finalul de contract a fost anunțată că se întrerupe colaborarea. Erau atunci cinci ani de când Gabriela Cristea lucra la Kanal D și era furioasă din cauză.

„Colaborarea mea cu Kanal D s-a încheiat! După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”, a scris ea în postarea de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

După ce a încheiat colaborarea cu Kanal D, Gabriela Cristea a ajuns la Antena Stars, unde a prezentat emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Gabriela Cristea a fost prezentatoare și la Antena 1, iar acum se ocupă de emisiunea Mireasă: capriciile iubirii.

În curând, fanii Gabrielei Cristea vor putea să vadă din nou emisiunea Te iubesc de nu te vezi, care va reapărea la TV fiind de reîmprospătată. Emisiunea este în pregătire dar în această vară ea va apărea și pe post.

ADVERTISEMENT