Life

Câte clase are Mihai Bobonete din Las Fierbinţi, de fapt? „A fost o decizie de moment, am intrat din prima”

Mihai Bobonete, cunoscut pentru rolul lui Bobiță din Las Fierbinți, a început două facultăți, însă nu a terminat niciuna. Ce studii are, de fapt, actorul?
16.06.2022 | 14:45
Cate clase are Mihai Bobonete din Las Fierbinti de fapt A fost o decizie de moment am intrat din prima
Ce studii are, de fapt, „Bobiță” din Las Fierbinți? Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a devenit cunoscut publicului larg în urmă cu 10 ani, odată cu interpretarea rolului lui Bobiță din serialul de comedie Las Fierbinți. Cu toate acestea, vedeta Pro TV nu are studii în acest domeniu. Este drept că a început Facultatea de Actorie, însă nu a terminat-o niciodată.

Ce studii are Mihai Bobonete

Mihai Bobonete aduce zâmbetul pe buze multor români, prin intermediul rolului său din Las Fierbinți, unde îl interpretează pe Bobiță. Cu toate acestea, el nu este, de fapt, actor. A început două facultăți, însă nu a finalizat niciuna, astfel că vedeta Pro TV are doar 12 clase.

ADVERTISEMENT

După liceu, Mihai Bobonete a intrat la Facultatea de Electrotehnică, însă a renunțat la cariera de inginer pentru cinematografie.

La Facultatea de Actorie s-a înscris la îndemnul lui Octavian Strunilă și spune că „a fost o decizie de moment”. Totul s-a întâmplat după o seară în care au petrecut la mare.

ADVERTISEMENT

Tot cu Octavian Strunilă, cel care îi este și naș de cununie, s-a pregătit pentru înscrierea facultate. A fost admis din prima, însă după doar un an și-a dat seama că nu vrea să mai continue.

Juratul Românii au talent a declarat că pur și simplu nu s-a potrivit în peisaj, astfel că, mai târziu, s-a văzut nevoit să fure meserie de la colegii săi care avea studii în domeniu.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Bobonete să joace în Las Fierbinţi

Mihai Bobonete declara în trecut că viața sa poate constitui un scenariu de film la Bollywood. A început prin a face stand-up comedy pe vremea când această formă de divertisment era puțin cunoscută în România. Pentru rolul din Las Fierbinți, nu a existat un casting.

Actorul a povestit că personajele au la bază chiar poveștile de la țară al celor care le interpretează, care, înainte înainte de a fi colegi de platou, sunt prieteni.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete le atribuie meritele cuvinte pentru succesul serialului lui Mimi Brănescu, cel care scrie scenariul, dar și regizorului și producătorului Dragoș Buliga, după cum se arată într-un articol VIVA. 

Câţi copii are Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este tatăl a doi copii, Octavian, care are 11 ani, și Maria, în vârstă de 7 ani. Actorul din Las Fierbinți este mândru de amândoi și spune despre ei că i-au schimbat viața.

Vedeta Pro TV se bucură de fiecare clipă petrecută cu familia sa și regretă momentele în care, de dragul carierei, lipsește din viața micuților săi.

Mihai Bobonete a declarat că, din momentul în care devii părinte, nimic nu va mai fi la fel. Din punctul său de vedere, „trăiești totul în prezent și uiți de trecut și nu te mai gândești la viitor”.

De asemenea, juratul de la Românii au talent, a dezvăluit că întotdeauna este atent la ceea ce fac sau spun copiii lui, deoarece are foarte multe de învățat de la aceștia.

Totodată, micuții sunt pasionați de sport. Octav este atras de fotbal și chiar face parte din echipa Rapid București, în timp ce Maria practică gimnastica la Stejarii. Micuța a mărturisit, în cadrul emisiunii Românii au talent, că visează ca într-o zi să facă performanță în acest domeniu.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a...
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a plecat
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire