Life

Câte clase și ce studii are, de fapt, Roxana Nemeș. Unde a învățat și care este meseria ei de bază

Ce facultate are, de fapt, Roxana Nemeș. Care sunt locurile de muncă pe care le-a avut artista înainte de a urca pe scena muzicală.
05.11.2022 | 11:25
Cate clase si ce studii are de fapt Roxana Nemes Unde a invatat si care este meseria ei de baza
Ce facultate are, de fapt, Roxana Nemeș. Care sunt locurile de muncă pe care le-a avut artista înainte de a urca pe scena muzicală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câte clase și ce studii are, de fapt, concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV. Unde a învățat și care este meseria de bază a fostei participante de la Survivor România și Bravo, ai stil! Celebrities.

Ce facultate are, de fapt, Roxana Nemeș. Care sunt locurile de muncă pe care le-a avut artista înainte de a urca pe scena muzicală

Roxana Nemeș s-a născut în urmă cu mai bine de 33 de ani în Târgu-Mureș, acolo unde de mică a fost în lumina reflectoarelor. Frumoasa șatenă a început să cânte încă de la vârsta de 8 ani și a făcut 7 ani balet, până la 15 ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, cântăreața este absolventă a Școlii de Modeling Costin Mărculescu, dorindu-și să se dezvolte pe mai multe paliere.

A activat în trupa dance din orașul natal intitulată Intens și a cântat o perioadă în localitate, dar și în alte orașe din România. A devenit cunoscută odată cu apariția în rubrica Fata de la pagina 3 și traiectoria vieții i s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din Târgu Mureș și o perioadă a lucrat alături de părinții săi într-o companie multilevel marketing. De asemenea, vedeta a participat la un concurs de frumusețe și a câștigat titlul de Miss Popularitate.

Mai mult decât atât, Roxana Nemeș a lucrat pe poziția de hostess, chiar dacă meseria sa de bază este cea de jurnalistă. Apoi, artista a fost PR la Bamboo și a colaborat cu mai multe agenții de modeling din București.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, de la jurnalism la muzică

Roxana Nemeș a bifat de-a lungul timpul numeroase apariții în diverse videoclipuri ale unor artiști renumiți. Unul dintre cele mai cunoscute este al trupei Activ, Lucruri simple, piesă care a fost lansată în 2007.

Concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a început ulterior o carieră solo, fiind manageriată de Radu Groza, cu care a avut și o relație sentimentală. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, artista este căsătorită cu Călin Hagima, un om de afaceri care este mai mare decât frumoasa șatenă cu 11 ani.

ADVERTISEMENT