Incredibil: credea că a marcat o “dublă”. De fapt, n-a dat niciun gol!

Alex Bradescu   
în Dinamo
06/11/2017, 13:07
Incredibil: credea că a marcat o “dublă”. De fapt, n-a dat niciun gol!

Jeremy Bokila se putea considera uşurat. După contestări îndelungi din partea presei şi a suporterilor dinamovişti, credea că în sfârşit le-a închis gura contestatarilor. Congolezul s-a bucurat la partida de la Mediaş, contra celor de la Gaz Metan, la două reuşite: primul şi al treilea gol marcate de “câini”. Numai că, surpriză totală: a aflat după meci că de fapt n-a marcat niciunul!

Concret, Bokila a împins în poartă în minutul 22 mingea trimisă de Salomao. Era 1-0 pentru Dinamo, iar pe tabelă, în dreptul marcatorului, a apărut numele atacantului african pentru prima oară într-un meci oficial al celor din Ştefan cel Mare. Numai că, la finalul meciului, conform celor de la gsp.ro, pe foaia de joc a fost trecut ca marcator portughezul Salomao, arbitrul Istvank Kovacs considerând că mingea depăşise linia porţii înainte de a fi atinsă de Bokila.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Lui Jeremy Bokila îi trecuseră şi autogolul lui Bic

Surprinzător însă, Jeremy fusese creditat şi de mai multe site-uri de specialitate, dar şi de arbitrul Kovacs, cu al treilea gol marcat de Dinamo, cel din minutul 75 deşi era destul de clar că acesta fusese autogol al lui Ovidiu Bic. Iniţial, Kovacs îl pusese pe congolez în raportul de arbitraj, însă apoi a modificat, trecându-l pe medieşeanul Bic drept autorul ultimului gol al întâlnirii.

Astfel, Jeremy Bokila mai are de aşteptat pentru primul său gol în tricoul celor din Ştefan cel Mare, într-un meci oficial. Congolezul a reuşit să înscrie doar într-un amical de la venirea la Dinamo, cel împotriva ciprioţilor de la Aris. Bokila a fost adus la Dinamo ca jucător liber de contract de Cosmin Contra, după o întreagă telenovelă. Iniţial, îi promisese lui Contra că vine în vară, însă a semnat cu CFR Cluj! Nu s-a adaptat acolo şi, în cele din urmă, a ajuns la Dinamo.

Închide ×