Fotbal international

Câte goluri a marcat Ronaldo în Liga Campionilor! Îl vor opri fundașii lui Liverpool la Kiev? Video

26.05.2018 | 19:33
Cate goluri a marcat Ronaldo in Liga Campionilor Il vor opri fundasii lui Liverpool la Kiev Video

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este golgheterul actualei ediții din Liga Campionilor. El are un avans considerabil în această ierarhie, în care este urmat de tripleta ofensivă a adversarei din finală, FC Liverpool, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mane.

Cristiano Ronaldo a marcat 15 goluri în actualul sezon de Liga Campionilor
Cristiano Ronaldo a marcat 15 goluri în actualul sezon de Liga Campionilor

Superstarul lui Real Madrid a avut un sezon excepțional în Liga Campionilor și a reușit să înscrie 15 goluri, nouă în faza grupelor, trei în dubla din optimi de finală cu Paris Saint-Germain și trei în dubla din sferturile de finală cu Juventus Torino.

Ronaldo a dat gol în toate meciurile din Liga Campionilor până la semifinale

Ajuns la 33 de ani, Cristiano Ronaldo se menține într-o formă excelentă și a marcat cel puțin un gol în finare meci jucat în acest sezon din Liga Campionilor până în sferturile de finală. Portughezul nu a reușit să înscrie în poarta celor de la Bayern Munchen în dubla din semifinalele competiției.

Atacantul lui Real Madrid a deschis sezonul cu două goluri marcate în meciul din grupa H cu APOEL Nicosia, iar apoi a mai înscris de două ori cu Borussia Dortmund, câte o dată în partidele cu Tottenham Hotspur. În ultimele două meciuri din grupă el a mai înscris de două ori împotriva ciprioților și o dată cu nemții.

De remarcat este faptul că portughezul Cristiano Ronaldo a fost integralist în toate meciurile din actualul sezon din Liga Campionilor și se află în fruntea jucătorilor cu cele mai multe minute jucate, alături de fundașul Aleksandr Kolarov (AS Roma) și portarii Allison Becker (AS Roma) și Loris Karius (FC Liverpool).

Real Madrid – Liverpool, finala Champions League 2018, se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, la Kiev. Formaţia antrenată de Zinedine Zidane este la a treia finală în tot atâţia ani, madrilenii reuşind să cucerească trofeul în 2016 şi 2017.

”Galacticii” au ajuns în finală după un sezon plin de scandaluri de arbitraj în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi, dar au șansa să cucerească cel de-al 13-lea trofeu din istorie.

Cele două echipe au ajuns joi la Kiev, iar jucătorii lui Real Madrid au fost aşteptaţi de peste 500 de fani ai echipei. La rândul lor, jucătorii lui Liverpool au avut parte de o primire călduroasă. “Cormoranii” s-au fotografiat cu fetele îmbrăcate în portul naţional ucrainean, iar Jurgen Klopp sau Mohamed Salah au fost în centrul atenţiei.