Câte ingrediente conțin cartofii prăjiți din restaurantele de tip fast food? Sunt mult mai delicioși decât cei pe care îi faci acasă și poate uneori te reîntorci în același loc tocmai pentru ei.
Restaurantele de tip fast food sunt apreciate la nivel mondial. Sunt o alternativă mai ieftină decât restaurantele de lux. Dincolo de asta, mâncarea e mereu delicioasă și totodată e servită și destul de repede.
În fast food-urile consacrate clienții cunosc deja foarte bine produsele și gustul. Astfel, se întorc de fiecare dată pentru a se bucura de ele. Totuși, sunt câteva lucruri care trebuie luate în calcul.
Cartofii prăjiți din astfel de restaurante nu sunt întâmplător delicioși. Fiecare patron își dorește ca orice client să revină cu drag de fiecare dată, iar asta necesită o atenție sporită când vine vorba de condimentele utilizate.
Câte ingrediente conțin cartofii prăjiți din restaurantele de tip fast food, de fapt? Specialiștii spun că în jur de 20 de ingrediente. Deși la prima vedere poate părea greu de crezut, dacă acorzi o atenție detaliilor, vei vedea că este adevărat.
Cartofii din astfel de restaurante sunt condimentați. Totodată, ei conțin și unele arome sintetice tocmai pentru a fi mai apetisanți. Acesta este și motivul pentru care uneori nici nu te mai saturi de ei.
Uneori sunt unși cu untură. Alteori au numeroase condimente, care la rândul lor au calorii. Deși te bucuri de un preparat delicios, e important să știi că aceasta nu este neapărat sănătos. Drept urmare, cartofii făcuți acasă ar putea fi o alegere mai bună.
Ce alte detalii mai trebuie să știi despre preparatele din restaurantele de tip fast-food? Studiile au demonstrat că aceasta conțin mai multe calorii decât acum 30 de ani. Totodată, pot fi chiar mult mai nocive decât erau înainte.
Specialiștii au aflat, spre exemplu, că un burger sau felie de o pizza au adunat în plus aproximativ 70 de calorii. De cealaltă parte, o porție de cartofi prăjiți ajunge chiar și la 190 de calorii. Iar acest adaos se datorează grăsimilor și ingredientelor care trebuie să le facă mai gustoase.