Life

Câte kilograme a luat Theo Rose în sarcină: „Mi se pare că arăt și eu a om”

Theo Rose a dezvăluit câte kilograme are acum, vedeta fiind mulțumită că s-a îngrășat, chiar dacă nu mănâncă foarte mult de când e gravidă.
11.03.2023 | 11:17
Cate kilograme a luat Theo Rose in sarcina Mi se pare ca arat si eu a om
Theo Rose are cu 10 kilograme în plus de când e însărcinată. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose a luat câteva kilograme bune până acum, însă cântăreața nu regretă că s-a îngrășat în primele luni de sarcină. Ba chiar, vedeta a mărturisit că se bucură că nu mai e atât de slabă, glumind pe seama noului ei fizic.

Câte kilograme are Theo Rose acum. Sarcina i-a schimbat formele

Actrița din serialul „Clanul” de la PRO TV a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde a satisfăcut curiozitățile fanilor ei. Cei mai mulți au vrut să știe detalii despre sarcină, iar artista a spus cum de a ales numele Sasha pentru fiul ei, dar și câte kilograme are acum.

ADVERTISEMENT

Înainte să rămână însărcinată, Theo avea doar 45 de kilograme. În primele 5 luni de sarcină, vedeta a pus pe ea 10 kilograme, așa că acum a ajuns la 55! O greutate de care cântăreața e foarte mulțumită. Mai mult, iubita lui Anghel Damian își propune să rămână la 55 de kilograme și după ce va naște.

„Nu m-am omorât cu mâncatul așa. Mă gândesc că e normal să iei în greutate. Voi mai lua și de acum. Mi-aș dori să rămân la 55 de kilograme cât am acum, după naștere. Mi se pare că arăt și eu a om”, a declarat Theo Rose pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Inițial, noi am crezut că avem fetiță”. Cântăreața vrea să nască natural

Vedeta a spus că la început s-a îngrășat mai greu, în primele două luni având grețuri, dar odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au așezat. Legat de numele Sasha, cel ales pentru bebeluș, Theo susține că mereu și-a imaginat că va avea un băiețel cu ochii verzi căruia i s-ar potrivi acest prenume.

Inițial, vedeta a crezut că va avea fetiță, iar Sasha era numele perfect, pentru că îl poartă și multe fete.  „Inițial, noi am crezut că avem fetiță. Pe vremuri, cu anxietatea mea, încercând să mă vindec, am mers la tot felul de terapii speciale, Reiki… V-am zis io, Moki, Toki, Roki…

ADVERTISEMENT

Am fost la toate astea și vreo doi terapeuți mi-au spus că eu voi fi mamă de fete, pentru că am această energie masculină care trebuie echilibrată cu cea feminină.  M-am hotărât să nasc natural, dar e o experiență diferită pentru fiecare femeie”, a mai spus Theo Rose.