Life

Câte kilograme a slăbit Andrei Duban după operația de micșorare a stomacului: „Îmi trebuie alte haine”

Andrei Duban a suferit anul trecut o operație de micșorare a stomacului, în urma căreia a dat jos zeci de kilograme. La ce greutate a ajuns?
03.12.2022 | 14:15
Cate kilograme a slabit Andrei Duban dupa operatia de micsorare a stomacului Imi trebuie alte haine
Andrei Duban, actor de comedie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Duban și-a luat inima în dinți în urmă cu un an și s-a supus unei intervenții de micșorare a stomacului. Umoristul a dezvăluit, pentru FANATIK, la câte kilograme a ajuns acum, în prag de sărbători, și cât de mult i s-a schimbat viața de când a scăpat de surplusul de grăsime.

Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an și ceva

Soțul vedetei tv Grațiela Teohari Duban, și ea actriță de profesie, a mărturisit că operația de mișcorare a stomacului a dat randament în cazul său și că nu are de ce să se plângă.

ADVERTISEMENT

Comediantul a declarat pentru FANATIK că are, totuși, o reclamație de făcut. Mai precis, nu îi mai vin hainele pe care le avea în garderobă din perioada în care cântărea 100 de kilograme!

Într-un an, Duban a scăpat de… 26 de kilograme! La început a avut anumite restricții cu privire la ce avea voie să consume, dar pe parcurs a putut mânca din orice a poftit câte puțin.

ADVERTISEMENT

Actorul din piesa de teatru, „Iubito, îți rămân dator”, în care joacă alături de partenera sa de viață, a zis că a trebuit să reînvețe să mănânce. În primele luni, Andrei a consumat mai mult lichide și acestea în cantități mici deoarece stomacul lui nu mai suporta porții mari de mâncare.

„La început am consumat mai multe lichide”

După primele 4-5 luni, Duban a mâncat din nou din preparatele la care tânjea atât de mult. Acum, vedeta se bazează pe soție când vine vorba de haine, ba chiar ne-a zis că Grațiela are grijă ca el să arate impecabil de fiecare dată când iese din casă!

ADVERTISEMENT

„Am slăbit 26 de kilograme de când mi-am făcut operația de micșorare a stomacului. Sunt foarte bine. Nu pot să mai mănânc așa mult. Am slăbit așa mult că mai nou îmi trebuie alte haine din cauza asta.

Într-adevăr, reînveți să mănânci, e ca la bebeluși, dar nu au fost chiar șase luni. La început am consumat mai multe lichide”, a declarat Andrei Duban pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, de la 125 la 50 de kilograme!

Andrei Duban nu este singura personalitate publică din România care a apelat la o astfel de operație. Prin aceeași intervenție au trecut și Raluca Bădulescu, Teo Trandafir și Ozana Barabancea.

Raluca a slăbit cel mai mult din lista enumerată, ajungând de la 125 de kilograme sub 50, la ora actuală.

„Dacă vedeți analizele mele înainte de acea operație și cele de după, păi sunt alt om. Deja, după 6 luni de zile se modifică total analizele. Apoi, cum alergi tu după un copil, cum te bucuri de o plimbare, când tu cari după tine 125 de kg?! Este foarte greu. Kilogramele în plus aduc lucruri negative, mai ales după trecerea anilor”, povestea Raluca Bădulescu, potrivit viva.ro.

„Această procedură nu implică dietă, ci doar un stil de viață organizat și cantități mai mici de mâncare. Normal că pot mânca bunătățile preparate de mama, cozonac, tort, turtă dulce, salată boeuf, sarmale. Nu la o masă toate acestea, ci moderat, câte puțin din toate, gust”, mai povestea jurata de la Bravo, ai stil. 

ADVERTISEMENT