Life

Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu după America Express. Nici dacă era la dietă nu dădea atâtea jos

Ce greutate a pierdut Cătălin Scărlătescu după participarea la America Express. Niciun regim nu îl ajuta atât de mult pe chef.
21.03.2023 | 22:20
Cate kilograme a slabit Catalin Scarlatescu dupa America Express Nici daca era la dieta nu dadea atatea jos
Ce greutate a pierdut Cătălin Scărlătescu după participarea la America Express. Niciun regim nu îl ajuta atât. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Câte kilograme a slăbit juratul de la Chefi la cuțite după cele două luni petrecute la filmările de pe Drumul Aurului. Nici dacă era la dietă nu dădea atâtea jos. Informația a fost făcută publică chiar de renumitul bucătar.

Ce greutate a pierdut Cătălin Scărlătescu după participarea la America Express. Niciun regim nu îl ajuta atât

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce greutate a pierdut după participarea la America Express. Niciun regim nu îl ajuta atât de mult pe cheful care în urmă cu ceva vreme le-a arătat fanilor cum arată tunica de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 „a intrat la apă”, aspect scos la iveală în timpul unei discuții în contradictoriu cu iubita sa, Doina Teodoru. Cei doi concurenți au început să-și facă anumite reproșuri după ce timp de o oră au trebuit să învețe o coregrafie și au decorat un autobuz.

„Păi nu ai făcut nimic”, a fost primul reproș pe care concurentul de la America Express i l-a făcut partenerei de viață, în timp ce actrița umfla baloane, notează a1.ro. „Dacă sunt umflate, pune-le înăutru”, a spus Doina Teodoru, lucru care l-a deranjat pe bucătar.

ADVERTISEMENT

„Dar pune-le tu! Pune-le! Pune-le! Stai linștită și ia-ți un băț și spune-mi… Hai să facem! Dar pune tu mână și fă”, a răbufnit Cătălin Scărlătescu în finala de pe Drumul Aurului, unde au mai rămas doar 3 echipe.

„Asta a fost diferența între noi. Că tu ai vrut să pleci de acolo, nefăcând proba cum trebuia și eu voiam să plec de acolo, făcând proba pentru că știam că dacă nu o facem cum trebuie, nu vom pleca de acolo”, a continuat concurenta de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Doina, Doina, ia-ți istoricul și uită-te bine, că am slăbit 15 kilograme tot trecând pe lângă probe. Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas”, a încheiat Cătălin Scărlătescu, mai arată sursa citată anterior.

Cătălin Scărlătescu, mai suplu cu 30 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a recunoscut la un moment dat că i se spunea „Marele alb” din cauza greutății sale. Juratul de la Chefi la cuțite cântărea înainte de America Express 130 de kilograme, iar după a ajuns să fie mai suplu cu 30 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Participantul de la Antena 1 a renunțat definitiv la pâine și s-a concentrat mai mult pe consumul de fructe și legume. Bucătarul a mâncat o perioadă destul de lungă salate proaspete din spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate.

De asemenea, juratul de la Chefi la cuțite a eliminat complet din alimentația sa uleiul de floarea soarelui, în schimb a recurs la zeamă de lămâie. Totodată, Cătălin Scărlătescu a încercat să folosească cât mai puțină sare.

ADVERTISEMENT