Life

Câte kilograme a slăbit Robert Niță la Survivor România 2022. “Este o luptă cu foamea, cu mintea”

Robert Niță a fost nevoit să părăsească Survivor România din cauza problemelor medicale. Fostul fotbalist a vorbit despre experiența trăită în junglă și a dezvăluit câte kilograme a slăbit.
17.02.2022 | 20:01
Cate kilograme a slabit Robert Nita la Survivor Romania 2022 Este o lupta cu foamea cu mintea
Câte kilograme a slăbit Robert Niță la Survivor România 2022. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Robert Niță nu va uita niciodată experiența pe care a trăit-o la Survivor România. Fostul fotbalist a dezvăluit că în mai puțin de o lună a slăbit 10 kilograme.

La începutul lunii, a fost eliminat din competiție, după ce a fost propus spre eliminare de către coechipierii săi.

ADVERTISEMENT

Din cauza problemelor medicale, acesta nu a mai putut intra pe trasee.

Câte kilograme a slăbit Robert Niță la Survivor România 2022. “Este o luptă cu foamea, cu mintea”

Robert Niță a revenit de curând din Republica Dominicană. Fostul concurent de la Survivor a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în junglă și pe care nu o va uita niciodată.

“Cu siguranță, este cea mai frumoasă și intensă experiență din viața mea. În același timp, una dintre marile mele dezamăgiri, pentru că m-am accidentat și am rezistat doar 3 săptămâni din cauza asta.

ADVERTISEMENT

Este ceva unic în viață, îți testezi limitele. Trebuie să dormi pe jos, nu ai prosop. Trebuie să îți speli hainele în apa de mare, rămâne sare pe ele”, a povestit fostul sportiv la Pro X.

Robert Niță a dezvăluit că în 21 de zile a slăbit 10 kilograme. După ce a fost eliminat, a început să mănânce mult mai mult decât de obicei pentru a-și reveni.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Robert Nita (@robert__nita)

“Este o luptă cu foametea, cu mintea, pentru că nu ai telefon, nu știi cât este ceasul. Până mi-au găsit bilet de avion, am stat la un hotel unde am mâncat de dimineață până seara. Se uitau ăia la mine și se închinau”, a mai spus fostul concurent de la Survivor.

Sportivul a fost sincer și a dezvăluit că și-ar fi dorit să rămână în concurs. La câteva zile după accidentare și-a dat însă seama că nu mai poate continua.

ADVERTISEMENT

“Cel mai dificil moment a fost jocul de forță, la care m-am accidentat sau la care m-a ajutat să mă accidentez Nedelcu, fotbalistul din tribul rival, dar așa este la joc, nu este nicio problemă. E competiție. Era foarte motivat, îl bătusem în primele două jocuri. Vina mea a fost că în momentul în care am văzut că a dărâmat totemul și a câștigat, m-am relaxat”, a mai spus Niță la Pro X.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Robert Nita (@robert__nita)

Fostul fotbalist încă se resimte după ce a participat la cunoscutul concurs. Nu a scăpat de durerile de spate.

ADVERTISEMENT