Life

Câte kilograme are Andreea Esca. Prezentatoarea Pro Tv se mândrește cu silueta ei de vis

15.10.2020 | 12:08
Cate kilograme are Andreea Esca Prezentatoarea Pro Tv se mandreste cu silueta ei de vis
Andreea Esca e una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri de la noi
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro Tv a reușit mereu să își păstreze silueta de vis și este admirată în continuare pentru acest detaliu. Andreea Esca arată foarte bine la cei 48 de ani și chit că nu mai este în perioada adolescenței de multă vreme își menține proporțiile dorite.

Prezentatoarea de știri le-a transmis de curând tuturor un detaliu important legat de silueta ei. Mai exact, Andreea Esca a dezvăluit chiar ea câte kilograme are, în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la pupitrul Pro Tv s-ar putea considera cu adevărat norocoasă pentru că poate trece și acum cu brio de proba cântarului, fie de cea a costumului de baie, oricând își dorește, fără vreun efort.

Andreea Esca a dezvăluit câte kilograme are și uimește cu silueta ei la 48 de ani

Andreea Esca a avut o greutate corporală ce se poate considera ideală și pentru înălțimea pe care o are prezentatoarea. Frumoasa șatenă de la pupitrul de știri a dovedit că se poate menține în formă de mai bine de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Asta deoarece într-un interviu pe care l-a acordat în anul 2005, și  în care a vorbit despre proporțiile ei, aceasta dezvăluia că are 64 de kilograme.

În prezent, într-o postare formulată în mediul online, la mijloc de săptămână, Andreea Esca a susținut că are aproximativ 60 de kilograme. Totodată, aceasta a mai oferit detalii precum înălțimea ei, de 1,60 centrimetri, dar și faptul că iubește să își petreacă clipele libere în pijamale.

ADVERTISEMENT

Știrista de la Pro Tv le-a arătat prietenilor din mediul virtual o ținută de casă pe care o preferă și a dezvăluit astfel că se relaxează atunci când are ocazia. Mai mult, a fost vorba despre un compleu foarte elegant, pe negru, care o avantaja pe deplin pe șatenă.

“Campanie publicitară în timpuri dificile: Iei un model de 1.60m, aproape 60 de kg și 48 de ani care îți poartă creațiile pentru că îi plac!”, a povestit Andreea Esca prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
Câte kilograme are Andreea Esca. Prezentatoarea Pro Tv se mândrește cu silueta ei de vis
Andreea Esca a dezvăluit câte kilograme are în prezent printr-o postare inedită pe Instagram

Mai mult, este cunoscut că vedeta a acumulat un număr nedorit de kilograme în anii din trecut, dar a reușit să le “topească” foarte repede, printr-un program echilibrat în sala de sport. De atunci, Andreea Esca a devenit o mare iubitoare de mișcare și exerciții fizice și a continuat să includă în rutina ei și acest obicei sănătos.

ADVERTISEMENT