Life

Câte kilograme are Gina Pistol, la zece luni de când a născut. Vedeta s-a apucat de dietă: “Nu sunt în cea mai bună formă”

Gina Pistol a dezvăluit câte kilograme are în prezent, la zece luni de când s-a născut Josephine. Iubita lui Smiley are de gând să slăbească anul acesta.
20.01.2022 | 10:40
Cate kilograme are Gina Pistol la zece luni de cand a nascut Vedeta sa apucat de dieta Nu sunt in cea mai buna forma
ADVERTISEMENT

La mai bine de zece luni de când a născut, Gina Pistol a deci să dea jos câteva kilograme și să revină la formele pe care le avea înainte să rămână însărcinată.

Iubita lui Smiley are planuri mari pentru anul acesta. Prezentatoarea de la Antena 1 nu este mulțumită de greutatea la care a ajuns și vrea să mai scape de câteva kilograme.

ADVERTISEMENT

Vedeta avea 80 de kg atunci când era însărcinată în luna a noua, după care a ajuns la 65 de kg. Gina Pistol mai vrea să dea jos câteva, din moment ce avea doar 53 de kg înainte de sarcină.

Câte kilograme are Gina Pistol, la zece luni de când a născut

Gina Pistol are de gând să slăbească și a început deja să țină dietă și să facă sport. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în martie 2021, atunci când a adus-o pe lume pe Josephine.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Smiley nu este într-o formă foarte bună și s-a ambiționat să treacă la fapte încă de la începutul anului.

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite le-a explicat urmăritorilor de pe rețelele sociale care sunt obiectivele ei pentru 2022. După 12 săptămâni, Gina Pistol le va prezenta rezultatul internauților.

ADVERTISEMENT

“Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme.

Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos.

ADVERTISEMENT

Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate.

De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni.”, a spus Gina Pistol pe pagina de Instgaram.

Gina Pistol
Gina PIstol și-a propus să slăbească. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol a postat o fotografie de pe vremea în care avea abdomenul tonifiat și a etichetat-o și pe antrenoarea cu care a lucrat și care o va ajuta și de data aceasta.

Antrenoarea i-a spus vedetei că poate ajunge la greutatea dorită în 10 – 12 săptămâni.

ADVERTISEMENT
Tags: