Sport

Câte meciuri va găzdui România la Euro U21. A fost stabilit prețul biletelor pentru partidele de la București și Cluj

România va găzdui la București și Cluj-Napoca meciuri de la Campionatul European U21. Cât costă biletele și câte partide se vor desfășura în țara noastră.
13.03.2023 | 20:08
Cate meciuri va gazdui Romania la Euro U21 A fost stabilit pretul biletelor pentru partidele de la Bucuresti si Cluj
Ce meciuri va găzdui România la Euro U21 din 2023. S-au pus în vânzare biletele pentru partidele de la București și Cluj-Napoca. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Urmează o vară plină pentru iubitorii fotbalului, odată cu startul Campionatului European U21 care se desfășoară în 2023 simultan în România și Georgia. Cu 100 de zile înaintea startului oficial, organizatorii au pus în vânzare biletele. Nu mai puțin de 15 partide vor avea loc în România la București și Cluj-Napoca.

Meciurile de la Euro U21 care vor avea loc la București și Cluj

România va fi gazdă a Campionatului European U21 din 2023 prin orașele București și Cluj. Stadionul Steaua și Stadionul Rapid-Giulești sunt reprezentatele arenelor din Capitală, în timp ce la Cluj vor fi date în folosință Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și Stadionul Cluj Arena.

ADVERTISEMENT

În Capitală, vor avea loc toate meciurile din grupa B din care fac parte România, Spania, Ucraina și Croația, cărora li se adaugă un meci din sferturile de finală și o semifinală. De cealaltă parte, la Cluj-Napoca se vor desfășura toate meciurile din grupa D care le are în componență pe Franța, Italia, Norvegia și Elveția, plus un sfert de finală.

În Georgia, vor lua startul meciurile din grupa A din care fac parte Georgia, Belgia, Olanda și Portugalia, dar și partidele din grupa C în care se înfruntă Germania, Israel, Anglia și Cehia. Tot în Georgia, vor avea loc două meciuri din sferturile de finală, o semifinală, dar și marea finală.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele la meciurile de la Euro U21 din 2023

Organizatorii au pus în vânzare biletele online pentru meciurile de la Campionatul European U21 din 2023. Prețul acestora pentru toate partidele din grupe și sferturile de finală sunt cuprinse între 25 și 35 de lei. În ceea ce privește semifinala de la București, prețul tichetelor variază între 40 și 50 de lei.

Federația Română de Fotbal a anunțat că fanii își pot achiziționa un pachet de stadion pentru toate cele trei meciuri din grupe jucate pe fiecare din cele patru arene. Suporterii care vor apela la un astfel de pachet vor putea beneficia de o reducere până la 20% pentru trei meciuri, în funcție de categorie.

ADVERTISEMENT

„Acest turneu final va oferi românilor o experiență aparte: atât în București cât și în Cluj-Napoca vor putea asista la câte două meciuri în aceeași zi în primele două etape din faza grupelor.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona Family, special amenajată, și doar adulții însoțitori vor plăti bilet”, se arată pe site-ul celor de la FRF.ro.

ADVERTISEMENT

România U21, amicale cu Portugalia și Germania pentru pregătirea Euro U21

Emil Săndoi, selecționerul României U21, a făcut publică lista stranierilor pentru meciurile de pregătire cu Portugalia (24 martie) și Germania (28 martie). Rareș Ilie, ajuns în iarnă la Maccabi Tel-Aviv și Cătălin Cîrjan de la Arsenal, se numără pe lista antrenorului care a împlinit 58 de ani în urmă cu două săptămâni.

Lista stranierilor convocați de Emil Săndoi pentru amicalele României U21:

  • Andrei Coubiș (AC Milan / Italia)
  • Otto Hindrich (Kisvarda / Ungaria)
  • Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia)
  • Alexandru Țîrlea (Gimnastic de Tarragona / Spania)
  • Marco Ehmann (Enosis Neon Paralimni / Cipru)
  • Andrei Mărginean (Novara / Italia)
  • Marius Corbu (Akademia Pușcaș / Ungaria)
  • Rareș Ilie (Maccabi Tel Aviv / Israel)
  • Dennis Politic (Port Vale / Anglia)
  • Cătălin Cîrjan (Arsenal / Anglia)

Programul grupei B la Euro U21 din 2023:

Miercuri, 21 iunie

  • 19:00 Ucraina – Croația (Stadionul Giulești, București)
  • 21:45 România – Spania (Stadionul Ghencea, București)

Sâmbătă, 24 iunie

  • 19:00 România – Ucraina (Stadionul Ghencea, București)
  • 21:45 Spania – Croația (Stadionul Giulești, București)

Marți, 27 iunie

  • 21:45 Croația – România (Stadionul Ghencea, București)
  • 21:45 Spania – Ucraina (Stadionul Giulești, București)
ADVERTISEMENT