Fotbal international

Câte oferte a refuzat Jose Mourinho după ce a fost demis de Manchester United: “Am simţit că nu era ce îmi doream”

25.01.2019 | 13:43
Cate oferte a refuzat Jose Mourinho dupa ce a fost demis de Manchester United Am simtit ca nu era ce imi doream

Jose Mourinho a fost demis de Manchester United în luna decembrie şi a primit câteva oferte, însă a refuzat să preia o echipă încă. Antrenorul portughez a fost analist pentru televiziunea beIN Sports, unde a câştigat aproape 130.000 de euro, şi unde a vorbit despre planurile lui de viitor. În iarnă, presa din Portugalia a anunţat că Jose Mourinho a fost dorit de preşedintele lui Benfica, însă negocierile au picat repede.

“Voi analiza orice ofertă. Am refuzat deja trei oferte pentru că am simţit că nu era ceea ce îmi doream. Sunt calm. Mă voi pregăti cât pot de bine în timpul pe care îl am la dispoziţie. Următoarea mutare trebuie să fie una care să îmi aducă o provocare. Sunt fericit cu experienţa pe care am avut-o acum, dar ştiu că la finalul lunii martie nu voi mai fi la fel”, a declarat Jose Mourinho pentru beIN Sports.

Jose Mourinho a refuzat trei oferte după ce a fost demis de Manchester United. Vrea să revină în top

Jose Mourinho a refuzat trei oferte după ce a fost demis de Manchester United, însă antrenorul portughez a anunţat că vrea să revină rapid şi îşi doreşte să antreneze din nou o echipă de top. În plus, tehnicianul de 55 de ani a mai precizat că nu se gândeşte în acest moment la retragere.

Câte oferte a refuzat Jose Mourinho după ce a fost demis de Manchester United. Ce planuri are "The Special One"
Câte oferte a refuzat Jose Mourinho după ce a fost demis de Manchester United. Ce planuri are “The Special One”

“Vreau să antrenez. Sunt prea tânăr, sunt în fotbal de multă, multă vreme, iar în curând voi împlini 56 de ani. Sunt prea tânăr ca să mă gândesc la retragere. Eu aparţin fotbalului de elită şi aici vreau să revin”, a mai precizat Jose Mourinho. Conform presei din Anglia, Jose Mourinho s-ar fi întâlnit în Qatar cu Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG. În plus, portughezul se află şi pe lista lui Real Madrid, echipă pe care a antrenat-o în perioada 2010-2013.