Life

Câte operații are Antonia. Logodnica lui Alex Velea a ascuns asta până acum: „Sunt obsedată”

Antonia a spus adevărul despre operații. De câte ori a trecut, de fapt, pe la medic pentru a arăta exact așa cum își dorește.
05.05.2023 | 08:57
Cate operatii are Antonia Logodnica lui Alex Velea a ascuns asta pana acum Sunt obsedata
Ce operații are Antonia. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia nu se mai ascunde și a vorbit despre operații. Este înzestrată cu o frumusețe naturală aparte, care i-a permis să-și câștige proprii bani încă din copilărie, însă a apelat și ea la intervenții chirurgicale după ce a născut.

Câte operații are Antonia. A vrut să arate impecabil după naștere

Încă de când s-a lansat în România, Antonia a devenit un etalon de frumusețe. Artista se poate cu lăuda cu niște trăsături aparte, care i-au fost de folos încă din copilărie, când și-a câștigat banii ca model. În plus, are grijă la alimentație și merge cât de des poate la sală.

ADVERTISEMENT

Astfel, se poate spune despre ea că mereu a avut un fizic de invidiat. Totuși, după cele trei nașteri, corpul său a trecut prin câteva schimbări. Antonia nu s-a ferit și a recunoscut că a apelat la operații pentru a arăta exact așa cum își dorește.

În mediul online, Antonia a postat un text în care și-a împărtășit secretul cu publicul. Viitoarea soție a lui Alex Velea a dezvăluit că după ce a adus pe lume ultimul copil, a apelat la operație de liposucție pentru a obține un abdomen plat.

ADVERTISEMENT

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.

Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum.

ADVERTISEMENT

Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia, citată de viva.ro. 

„Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam”

Deși este conștientă că are o siluetă ideală, Antoniei îi este imposibil să nu observe micile imperfecțiuni. Chiar și după ce a trecut prin intervenția chirurgicală, vedeta mai are momente în care nu este mulțumită de ceea ce vede în oglindă.

ADVERTISEMENT

„Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine! Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine.

Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât”, a completat artista.

Cu sau fără operații, Antonia a afirmat că este mândră ea. A demonstrat-o inclusiv de ziua ei, atunci când a împlinit 34 de ani. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă, ținând un tort în mână. Cineva a întrebat-o ce vrea să demonstreze și dacă la 40 de ani va renunța de tot la haine, iar solista i-a oferit un răspuns.

„Poateee poateeee! Rămâi aproape. Cine a zis că vreau să demonstrez?’ Îmi place mult cum arăt și mă simt bine, mai ales pentru 34 de ani!”, i-a transmis Antoniei persoanei care o judecase cu puțin timp înainte.

ADVERTISEMENT