News

Câte persoane au fost rănite în tornada de la Drajna, Călărași. Imagini de la fața locului

Autor: Claudiu Ilie | 30.04.2019 | 20:23
Câte persoane au fost rănite în tornada de la Drajna, Călărași. Imagini de la fața locului
Tornada de la Drajna a ranit mai multe persoane

Imagini apocaliptice au fost surprinse în Drajna cu o tornadă ca în filmele americane, care a și rănit mai multe persoane! Doar că aceasta nu a fost ficțiune, ci tornada chiar s-a format în localitatea din județul Călărași, și chiar a făcut pagube materiale, dar și victime, deoarece a răsturnat un autobuz plin cu pasageri!

Persoanele rănite de tornada din Drajna au fost duși la spitalul din Slobozia

Vântul puternic a răsturnat un autocar în care se aflau 39 de pasageri, iar la locul accidentului a fost activat planul roșu de intervenție.  Mașina imensă a fost aruncată ca o cârpă de forța tornadei chiar în câmp! Din primele indormații, opt persoane din autocar au fos rănite, dintre care una destul de grav!

Potrivit lui Raed Arafat, opt oameni au fost transportaţi la spitalul din Slobozia în urma răsturnării autocarului din cauza tornadei de la Drajna. Şeful Departamentului pentru Situaţii de urgenţă a mai spus că din primele informaţii sunt case afectate în mai multe localităţi din zona (judeţele Ialomiţa şi Călăraşi). Ar fi vorba despre câteva 2-3 clădiri afectate în Ţăndărei,Boteni şi Urziceni.

Tornada la Drajna

Gepostet von Cătălin Ioniţă am Dienstag, 30. April 2019

Tornada a lăsat fără acoperișuri mai multe case

Mai multe case au rămas fără acoperiș din cauza tornadei, a declarat la Antena 3 prefectul județului Călărași, George Iacob. Informația nu a fost însă confirmată de reprezentanții ISU Călărași. „Primarul, viceprimarul și întreg comitetul evaluează pagubele tornadei. E o acțiune dinamică. Pe măsură ce se vor verifica toate gospodăriile, vom avea o imagine completă a pagubelor. Din datele pe care le aveam le un moment dat, erau vreo 3 sau 4 case fără acoperiș”, a spus Iacob, potrivit sursei citate.

Breaking News: Jurnaliștii Libertatea au ajuns la autocarul răsturnat de tornada.

Gepostet von Libertatea am Dienstag, 30. April 2019

Primarul din comuna Dragalina a spus că 10 locuințe sunt afectate, „cu acoperișul afectat în proporție de 90%”.  O altă tornadă însemnată s-a manifestat și în județul Buzău, pe DN 10. Și în Buzău, oamenii au fost speriați de moarte de o tornadă incredibilă, neobișnuită pentru această zonă. Șoferii care se aflau în apropiere de Movila Banului, în jurul orei 17.00, au surprins mai multe imagini cu fenomenul meteorologic devastator și neobișnuit pentru România!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!