Life

Câte persoane au venit la priveghiul regretatei Ileana Stana Ionescu. Soțul actriței este dezamăgit

Câte persoane au ajuns la priveghiul regretatei Ileana Stana Ionescu. Soțul renumitei actrițe și-a exprimat dezamăgirea.
02.07.2024 | 22:20
Cate persoane au venit la priveghiul regretatei Ileana Stana Ionescu Sotul actritei este dezamagit
Soțul actriței Ileana Stana Ionescu, dezamăgit că au venit prea puține persoane la priveghi. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soțul regretatei Ileana Stana Ionescu este dezamăgit că prea puține persoane au venit la priveghiul acesteia. Marea actriță a decedat în urmă cu două zile.

Câte persoane au venit la priveghiul regretatei Ileana Stana Ionescu. De ce este dezamăgit soțul actriței

Pe 30 iunie 2024 s-a stins din viață Ileana Stana Ionescu, una dintre cele mai apreciate actrițe din România. A avut o carieră de zeci de ani în lumea teatrului, dar și a filmului.

ADVERTISEMENT

Actrița a murit la 87 de ani, iar înmormântarea ar fi trebuit să aibă loc marți, 2 iulie, însă a fost amânată, deoarece fiul acesteia, aflat în America, încă nu a ajuns în țară.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a fost depus la Capela Cimitirului Bellu Catolic, astfel că apropiații, dar și cei care au îndrăgit-o și-au putut lua rămas-bun.

ADVERTISEMENT

Andrei Ionescu, soțul artistei, stă la căpătâiul ei, fiind devastat de durere după pierderea suferită. Cei doi s-au căsătorit în 1957, astfel că au petrecut împreună 67 de ani.

Soțul actriței a fost dezamăgit să vadă că foarte puține persoane au venit la priveghiul Ilenei Stana Ionescu. Foarte puțini colegi de breaslă ai regretatei artiste au fost prezenți pentru a-i aduce un omagiu.

ADVERTISEMENT

“Nu a venit multă lume la priveghi, ca să-și ia adio de la Ileana mea, prea puțini au venit să îi aducă o floare, au fost câteva persoane. Păcat!

Nu știu când va avea loc înmormântarea, fiul nostru revine sâmbătă seară din America, atunci a găsit bilet de avion”, a declarat Andrei Ionescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au venit alături de fiica lor, dar și Valentina Fătu și Vasile Muraru. Aceștia au lăsat coroane de flori lângă sicriul actriței.

O persoană apropiată a regretatei actrițe, dezvăluiri neașteptate despre funeralii

Soțul Ilenei Stana Ionescu a spus că nu știe când va avea loc înmormântarea, ci doar că aceasta va avea loc doar după revenirea fiului său. Cu toate acestea, o persoană apropiată de regretata actriță a oferit un detaliu cu totul neașteptat.

Aceasta a spus că Ileana Stana Ionescu va fi incinerată, de fapt. În acest fel, soțul și fiul acesteia vor putea să-și ia rămas-bun în intimitate.

“Ileana Stana Ionescu va fi incinerată, luni, cel puțin așa am aflat de la membrii familiei. Firma de pompe funebre a ridicat deja sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei, de la Capela Cimitirului Bellu Catolic, priveghiul s-a încheiat la ora 14.00.

Soțul și fiul ei nu vor să se afle că va fi incinerată, vor să fie singuri, acolo, la dureroasa despărțire”, a declarat, pentru sursa citată, o bună prietenă a familiei actriței.

ADVERTISEMENT