Căţelul-erou a salvat un bebeluş, după ce casa a luat foc. Patrupedul a murit în urma incendiului

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 11:49
Căţelul-erou a salvat un bebeluş, după ce casa a luat foc. Patrupedul a murit în urma incendiului GALERIE FOTO

O familie din oraşul Baltimore trece prin clipe dificile, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări. O fetiţă de doar opt luni a fost la un pas de moarte, însă căţelul familiei a ocrotit-o în timpul incendiului şi i-a salvat viaţa.

Erika Poremski tocmai ajunsese acasă, atunci când a văzut că locuinţa este cuprinsă de flăcări. În interior se aflau fiica ei, Viviana, în vârstă de şase luni, dar şi Polo, căţelul familiei de şase ani.

„Am tot încercat să intru. Era sus, însă fumul era atât de dens, încât nu puteam să ajung”, a povestit Erika, pentru CBS News. Ea a suferit arsuri la mână şi în zona feţei, în urma încercărilor ei de a intra în casă şi de a-şi salva copilul.

Femeia a fost nevoită să aştepte sosirea pompierilor pentru a ajunge la fiica ei. Aceştia au fost surprinşi când au intrat în camera bebeluşului, unde au găsit căţelul peste trupul copilului. Mama fetiţei crede că patrupedul ar fi putut să iasă în siguranţă din casă, însă a decis să rămână în casa cuprinsă de flăcări şi să apere trupul bebeluşului.

Căţelul nu a supravieţuit incendiului, însă Viviana a scăpat cu răni minore. În urma acestui incendiu, Erika Poremski a deschis o pagină pentru donaţii, iar până acum s-au strâns deja 17.000 de dolari.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×