Life

Catherine Zeta-Jones a ajuns în România. Actrița va filma alături de George Burcea

Catherine Zeta-Jones (52 de ani) și-a anunțat fanii că a ajuns în România, unde are un proiect foarte important.
18.10.2021 | 18:16
Catherine ZetaJones a ajuns in Romania Actrita va filma alaturi de George Burcea
Catherine Zeta-Jones a venit anul trecut în România și a fost încântată de Capitala României. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță a ajuns în țara noastră în urmă cu foarte puțin timp. Vedeta a postat în mediul online o filmare încă de la primele ore ale dimineții.

Catherine Zeta-Jones s-a filmat la răsăritul soarelui, cu această ocazie spunându-le celor care o urmăresc că este în București.

ADVERTISEMENT

În plus, actrița a mărturisit că este gata de filmări. Vedeta va apărea în serialul „Familia Addams”, despre care spune că este foarte încântată.

Catherine Zeta-Jones filmează în România. În ce producție va apărea actrița

„Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams.

ADVERTISEMENT

Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis Catherine Zeta-Jones pe pagina de Facebook.

Cunoscuta actriță va interpreta rolul Morticiei Addams în serialul „Familia Addams”, regizat de Tim Burton, unde va juca alături de câțiva actori români.

ADVERTISEMENT

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, este unul dintre artiștii care face parte din deja celebra producție americană.

Mai exact, iubitul Vivianei Sposub are rolul majordomului familiei Addams, Lurch, în timp ce un alt român, și anume Victor Dorobanțu îl va juca pe Thing.

ADVERTISEMENT

Serialul este filmat în totalitate în România și urmează să fie difuzat pe platforma de streaming Netflix. Producția va avea numai 8 episoade și urmărește perioada de studenție a tinerei Wednesday Addams, la Academia Nevermore.

Mai axact, filmul va relata încercările lui Wednesday de a opri o crimă care terorizează orașul. Ea vrea să rezolve misterul supranatural în care au fost implicații părinții ei în urmă cu 25 de ani.

Catherine Zeta-Jones, încântată de producție. Ce spunea recent

„Voi începe în curând filmările în România. Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat.

Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez”, spunea actrița la premiile Emmy de anul acesta, notează filmnow.ro.

ADVERTISEMENT