Life

Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este soțul noii concurente

Află câți ani are Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, dar și cine este soțul ei.
03.11.2021 | 17:21
Cati ani are Adina Halas de la Bravo ai stil Celebrities Cine este sotul noii concurente
Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este soțul noii concurente. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities poate fi văzută începând cu ediția de miercuri, 3 noiembrie. Fanii emisiunii de la Kanal D și-au dorit să afle cât mai multe detalii despre aceasta.

Blondina consideră că are toate calitățile necesare pentru a câștiga această competiție. Aceasta o înlocuiește pe Sensy, eliminată în ediția difuzată pe 30 octombrie, la gala de Halloween.

ADVERTISEMENT

În trecut, Adina Halas a fost asistentă TV. Ea și Carmen Brumă îl conduceau pe Mircea Badea în platoul emisiunii „Noaptea Târziu”.

Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cu cine se iubește

Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, are 40 de ani și este gata de competiție, susținând că are tot ce îi trebuie pentru a ajunge în finală și, de ce nu, pentru a câștiga acest sezon.

ADVERTISEMENT

Născută pe 1 ianuarie 1981, Adina Halas este căsătorită cu Lucian Hugeanu de mai bine de 11 ni și au împreună un fiu, scrie wowbiz.ro. Cei doi s-au cunoscut chiar în sala de sport, lucru deloc surprinzător, din moment ce fosta asistentă TV este foarte atentă la aspectul ei fizic.

Soțul ei a fost campion naţional şi balcanic la ciclism. Lucian Hugeanu are și studii superioare foarte bine puse la punct, un master în SUA şi altul în Elveţia.

ADVERTISEMENT

La 40 de ani și cu un copil, Adina Halas arată mult mai tânără. Nu este de mirare că este atât de sigură că are șanse mari să câștige emisiunea.

Adina Halas: „Îmi doresc să câștig”

Blondina a recunoscut că este o fire competitivă și știe că această experiență i se potrivește perfect. În plus, este pasionată de modă, acesta fiind încă un motiv bun să participe.

ADVERTISEMENT

„Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbesc despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase.

Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție.

Am rigurozitatea specifică Capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție?

Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Adina Halas despre participarea la îndrăgitul show TV.

ADVERTISEMENT