Life

Câți ani are noul iubit al celebrei Otilia Bilionera. Ce diferență de vârstă există între ei: ”Poate fi modelat ușor”

Otilia Bilionera iubește din nou. Vedeta este mai fericită ca oricând și are și planuri de viitor cu noul său iubit turc.
16.12.2022 | 09:51
Cati ani are noul iubit al celebrei Otilia Bilionera Ce diferenta de varsta exista intre ei Poate fi modelat usor
Otilia Bilionera a vorbit despre relația cu noul ei iubit. Ce diferență de vârstă există între ei. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a fost cucerită instant, de cel care îi este partener.

Otilia Bilionera este mai fericită ca oricând

După un eșec amoros dureros, Otilia Bilionera pare că a decis să dea o nouă șansă dragostei, iar lucrurile merg destul de bine, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a cunoscut un bărbat turc, alături de care are deja planuri de viitor. Mai mult de atât, aceasta își petrece deja majoritatea timpului în Turcia.

Din octombrie, vedeta spune că vine în România doar când are treabă și că s-a și îngrășat, însă nu îi pare rău deloc. Cât despre bărbatul misterios din viața sa, aceasta spune că preferă să țină totul doar pentru ea, având în vedere că lucrurile sunt destul de recente.

ADVERTISEMENT

”Nu îmi place să vorbesc, mai ales despre o relație recentă”, a mărturisit Otilia Bilionera, pentru cancan.ro.

Ce diferență de vârstă există între Otilia Bilionera și noul ei iubit

Surprinzător este însă că între cei doi există o diferență de vârstă destul de mare. Mai exact, vedeta spune că iubitul ei turc este cu șapte ani mai mic decât ea.

ADVERTISEMENT

Acesta avea 24 de ani când când s-au cunoscut prima oară, însă Otilia Bilionera spune că nu i-a dat vârsta, având în vedere că bărbatul, care este și om de afaceri, are o gândire destul de matură.

Mai mult de atât aceasta spune că vârsta e un beneficiu în cazul ei, pentru că bărbatul poate fi ”modelat ușor”.

ADVERTISEMENT

”Măcar e mai tânăr decât mine cu șapte ani, deci poate fi modelat ușor. (…) Nu e copil, e foarte matur în gândire. Când l-am cunoscut nici nu i-am dat 24 de ani”, a mai spus ea, pentru cancan.ro.

Otilia Bilionera își dorește un copil cu noul ei iubit

Cei doi se înțeleg atât de bine încât vedeta are și planuri de viitor. Otilia Bilionera spune că l-a cunoscut pe acesta după un concert, iar din acel moment știa că își dorește un viitor alături de el.

Totodată, vedeta susține că și-ar dori ca el să fie tatăl copiilor săi, având în vedere trăsăturile pe care le are.

Otilia Bilionera a mai dezvăluit printre altele și ce va face de sărbători. Vedeta va pleca în Turcia, alături de familia ei în acest an, semn că lucrurile merg destul de bine în relația cu iubitul turc.

ADVERTISEMENT
Tags: