Life

Câți ani are și cu ce se ocupă Aris, fiul Andreei Esca. El și Alexia Eram participă la America Express 2024

Cu ce se ocupă Aris de la America Express 2024. Fiul Andreei Esca și Alexia Eram au acceptat provocarea show-ului de la Antena 1.
21.05.2023 | 13:13
Cati ani are si cu ce se ocupa Aris fiul Andreei Esca El si Alexia Eram participa la America Express 2024
Cine este Aris de la America Express 2024. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dintre cele nouă echipe care în curând vor pleca în aventura vieții lor, la America Express 2024, fac parte și Alexia Eram și fratele său Aris. Andreea Esca primește numai motive de bucurie din partea fiului său.

Cine este Aris de la America Express 2024. Participă alături de Alexia Eram

Au fost anunțate cele nouă echipe care s-au încumetat să plece la America Express 2024- Drumul Soarelui, printre care se află și Alexia Eram și Aris. Dacă pe ea publicul o cunoaște din numeroasele proiecte online care îi aduc bani frumoși, el este mai retras.

ADVERTISEMENT

Fiul Andreei Esca are 19 ani și după ce a terminat liceul cu notă mare în România, a plecat în Spania pentru a-și continua studiile. Cu toate că mama sa este una dintre cele mai mari vedete de la noi, nu locuiește în condiții de lux. 

„Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate. Are o chicinetă în aceeași cameră. Bine, baia e în altă cameră”, a povestit Andreea Esca în emisiunea La Măruță difuzată pe Pro TV, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Aris, acum concurent la America Express 2024, s-a obișnuit, astfel cu traiul departe de familie, ceea ce îl va ajuta în concurs. Totuși, recunoaște că nu i-a fost deloc cât timp a stat plecat și că cei dragi i-au lipsit.

Cu sora lui, Aris are o relație bună, deși nu se feresc să recunoască că sunt diferiți în anumite privințe. Rămâne de văzut dacă se vor întoarce de pe Drumul Soarelui mai uniți ca niciodată sau dacă legătura lor va avea de suferit.

ADVERTISEMENT

„Plecăm la drum cu multe emoții”

După ce au dezvăluit că pleacă la America Express 2024, Aris și Alexia Eram au publicat în mediul online un mesaj prin intermediul cărora au dat mai multe detalii. Copiii Andrei Esca nu sunt deloc lipsiți de emoții.

„Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc. Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut. Iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare. Că ne vom consolida și mai tare relația de frate și soră.

ADVERTISEMENT

Că avem posibilitatea să experimentăm atât de multe lucruri, care sunt convinsă că ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ulterioară. Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cât o să putem de mult”, au transmis Aris și Alexia Eram- concurenți la America Express 2024,  pe Instagram. 

ADVERTISEMENT