News

Câți ani de închisoare a primit bărbatul din Iași care și-a ucis iubita, pentru că a schimbat canalul la televizor

Bărbat din Iași, condamnat la ani grei de închisoare. Și-a ucis iubita deoarece s-a enervat că aceasta schimbase canalul la televizor. Partenerul victimei era băut.
20.12.2021 | 09:10
Bărbat din Iași, condamnat la ani grei de închisoare. Și-a ucis iubita deoarece s-a enervat că aceasta schimbase canalul la televizor. Partenerul victimei era băut.
ADVERTISEMENT

Judecătorii au decis sentința pentru bărbatul din Iași care și-a ucis iubita după ce aceasta îi reproșase că a schimbat canalul la televizor.

Acesta a bătut-o cu sălbăticie, după care s-a culcat liniştit. A doua zi, bărbatul a plecat la muncă și a lăsat-o pe femeie să sufere fără vreun ajutor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, medicii nu au mai putu s-o salveze și femeia a murit. Judecat pentru loviri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie, bărbatul din Iași a fost condamnat de Tribunal la 6 ani de închisoare, conform Ziarul de Iași.

Bărbat din Iași, condamnat la 6 ani de închisoare. Și-a ucis iubita pentru că a schimbat canalul la televizor

Atât anchetatorii, cât şi judecătorii au luat în calcul faptul că bărbatul nu intenţionase să-şi ucidă concubina, lovind-o însă mai puternic decât dorise, pe fondul consumului de alcool.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cei 6 ani de închisoare, bărbatului i s-a interzis să mai frecventeze barurile timp de trei ani după eliberare. Sentinţa nu este definitivă, bărbatul din Iași contestând-o în faţa instanţei superioare. Curtea de Apel va analiza cazul pe 11 ianuarie.

Povestea tragediei din Iași

Faptele s-au petrecut în seara zilei de 10 martie, după ce bărbatul s-a întors de la serviciu. A băut cu fratele său până şi-a făcut apariţia şi concubina.

ADVERTISEMENT

Conflictul s-a iscat în momentul când cuplul s-a retras în dormitor. Cei doi au început să se certe pe telecomandă și canalul favorit.

Ulterior, bărbatul a prins-o de păr şi a lovit-o cu fruntea de lada patului în mai multe rânduri. Apoi a lovit-o în mod repetat cu pumnii, după care s-a culcat.

ADVERTISEMENT

A lăsat-o inconștientă şi a plecat la muncă

Când s-a întors, a găsit-o pe femeie întinsă pe pat, învelită până la gât, galbenă la faţă şi cu buzele maronii. Nu i-a răspuns când a strigat-o. Apoi a sunat la 112. Când a ajuns ambulanţa, medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Medicii legişti au stabilit că moartea a fost provocată de loviturile aplicate de partenerul ei.

Femeia suferise fracturi de boltă şi bază craniană, hematom cranian şi alte răni la nivelul capului. Cel mai probabil, nu mai reuşise să se dea jos din pat toată ziua, din cauza gravităţii leziunilor, conform sursei citate.

Bărbatul a încercat să dea vina pe fratele său. În cele din urmă, şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: